fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Homeopatska edukacija “Harmony with Homeopathy” u Beogradu (napredni nivo)

Prvi deo (od ukupno tri dela) napredne homeopatske edukacije “Harmony with Homeopathy” sa dr Mandarom Patkarom iz Indije održaće se u Beogradu 28. i 29. Septembra što je nastavak sjajnog seminara koji je ovaj ugledni učitelj homeopatije održao u aprilu 2019.
Na svojim predavanjima dr Mandar će se uglavnom baviti prepoznavanjem oblika i dinamike poremećene vitalne sile čoveka u bolesti, što nije uvek lak zadatak i predstavlja ponekad pravu umetnost.
-Naš zadatak je da pronađemo na koji način se čovekova vitalna sila promenila i stvorila nelagodnost, da napravimo portret te osobe u bolesti. Ovu umetnost potrebno je naučiti i neprestano vežbati kako bismo postali gospodari predivne nauke homeopatije- kaže homeopata Suzana Đokić, organizator ove edukacije.

Učite od iskusnih i najboljih

Dr Mandar je poznat po svom jedinstvenom pristupu slučaju, koji omogućava jednostavnu analizu i lak odabir odgovarajućeg homeopatskog sredstva. Kažu da je on pravi umetnik u analizi i pronalaženju “tačke otvaranja” slučaja, što će biti jedna od tema predavanja.
-Dr Mandar će nastaviti da nas uvodi u proces brzog i efikasnog otkrivanja izmenjenog stanja , preciznog analiziranja i definisanja problema i pronalaženja centralnog poremećaja pacijnta, kao i način na koji lako možemo da odredimo nivo na kom se nalazi najjače odstupanje (telesni, mentalni, spiritualni…), kao i mijazmatsku pozadinu slučaja. Bavićemo se tokom edukacije i proučavanjem Organona i Materija Medice kroz analizu slučajeva, ključnih karakteristika određenih remedija, kao i interpretacijom govora tela pacijenta- dodaje Suzana Đokić.
Dr Mandar Patkar nije samo iskusni predavač, već je i poznat po impresivnim rezultatima u svojoj kliničkoj praksi. Redovni je predavač na master kursevima The Other Song International Homoeopathic Academy. Predavač je i mentor naprednih kurseva homeopatije na Maharashtra university of health science, kao i učesnik specijalnih kurseva iz metodologije i istraživanja na polju homeopatije na istom Univerzitetu. Osnivač je posebne homeopatske studijske grupe pod nazivom Harmony with Homoeopathy. Drži redovne seminare na Indian Institute of Homoeopathic Physicians u Bombaju i još nekim Univerzitetima i institutima širom Indije.

HARMONY WITH HOMEOPATHY

Prvo od tri predavanja ove napredne homeopatske edukacije biće održano 28. i 29. septembra 2019. (subota i nedelja od 9.30h do 17h). Učesnici ove edukacije će nakon trećeg predavanja dobiti od dr Mandar sertifikate o pohađanju ovog naprednog edukativnog homeopatskog programa “Harmony with Homeopathy”.
Tačan termin održavanja naredna dva predavanja naknadno će biti dogovoreni sa dr Mandarom.
Okupljanje 28. septembra je od 9h.
Mesto održavanja: sala hotela Life Design, Balkanska 18
Prijave i informacije na mail: suzana.djokic06@yahoo.com ili info@svethomeopatije.rs

Suzana Đokić, osnivač i vlasnik Homeopatsko-holističkog centra Homeocare u Beogradu.
Nakon završenih trogodišnjih studija iz klasične homeopatije u Beogradu, završava i dvogodišnju specijalizaciju više homeopastkih sistema i postdiplomske studije na The Contemporary College of Homeopathy iz Velike Britanije.
Od 2010. godine drži privatnu homeopatsku praksu u Beogradu.
Organizator je raznih edukacija i seminara, sarađuje sa velikim svetskim imenima u svetu homeopatije i još nekih tehnika holističkog lečenja. Od 2013. godine je koordinator nastave Contemporary College of Homeopathy na prostoru Balkana.
U svom radu koristi i tehniku Recall Healinga i quantum biofeedbacka na SCIO uređaju koji je pravo remek delo među biofeedback i biorezonantnim uređajima.

Intervju sa Suzanom Đokić:

Prognozirali su da nikad neće hodati i govoriti, a on je danas zdrav i nasmejan mladić…

Saveti Suzane Đokić:
Moć isceljenja u homeopatiji
Oporavak od stresa uz homeopatiju
Putovanje duše ka isceljenju
Povezanost tela i psihe
Šta se krije iza bolesti?
Emocionalni konflikt kao okidač za bolest
Drugačiji pristup zdravlju
Menopauza ne mora biti stresna
Zdrava, otporna i emocionalno stabilna deca

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Dovedite u životni prostor najlepšu energiju ljubavi Tokom jedne decenije…
error: