BG online

Vesti

Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin u Podgorici

Tragate li za izlazom iz vaše trenutne situacije?
Tražite li rešenje za svoje probleme bilo da su u pitanju zdravlje, napetost, nesanica, nelagoda pred ispit, strahovi, poroci, prekomerna kilaža, neuspeh u emocionalnim odnosima…?
Možda ste probali brojne metode i tehnike, ali i dalje niste rešili svoj problem i često mislite da je to što vam se dešava “jače od vas”?
Hipnoza je u ovakvim situacijama najefikasnije i najbrže rešenje u kojem se ne terapeut i klijent ne bave preteranom, bespotrebnom analizom prošlosti, već rade konkretno, direktno, precizno i efikasno na rešenju problema.

Tatjana Beočanin

Hipnoterapija je skup hipnotičkih tehnika koje se primenjuju u terapijske svrhe za rešavanje psihičkih, emocionalnih, fizioloških i problema u domenu ponašanja.
-Moja praksa je pokazala da Hipnoza uvek daje rezultate. Moj pristup je brz i jedinstven, u potpunosti je prilagođen potrebama klijenta koji pozitivne rezultate oseća odmah. Hipnozom odnosno hipnoterapijom brzo i prirodno možemo da promenimo stare „programe”, ono što smo odmalena “ubacili” u mozak, iskustva koja smo saznali od roditelja, iz škole… Na primer, ako je u drugoj godini života nekom prilikom ispred vas izletela mačka iz žbuna koja je izazvala veliki strah, svaki sledeći događaj koji se nadovezivao vremenom je stvorio, recimo, strah od vožnje liftom. Zbog toga je u dobrom radnom stanju hipnoze bitno doći do regresije, odnosno vraćanja u bazu (u ovom primeru detinjstvo), kada će vaša podsvest da pruži pravu informaciju uzroka zbog čega je nastao taj strah. Jednostavno rečeno, terapeut će razgovorom, dok ste u hipnozi, da „sredi” nelagodnost, tako da ona ubrzo nestaje iz vašeg života-objašnjava Tatjana Beočanin koja će održati individualne hipnoterapeutske tretmane od 17. do 20. Februara 209. god. u Podgorici.

Rezervacije i informacije:
Hipnocentar Tatjane Beočanin možete kontaktirati telefonom 0655588818 i 011/2691719  ili mejlom [email protected]
Više o Hipnocentru: www.hipnozatatjana.rs
FB strana Hipnocentra: www.facebook.com/hipnozatatjana

Tatjana Beočanin je sertifikovani hipnoterapeut iz Beograda. Završila je školu hipnoze OHTC i dobila sertifikat američkog saveza za hipnoterapiju „National Board Of Hypnosis”. Ona je pre 15 godina odlučila da otvori vrata podsvesti ljudskog uma i pomoću hipnoze pomogne ljudima da prevaziđu svoje probleme i strahove. Prošla je školu hipnoterapije Džeralda Kora iz Floride i kod Božidara Grilca iz Slovenije, jedinog licenciranog predavača hipnoze na ovim prostorima.

Upoznajte svoju podsvest (hipnoterapeut Tatjana Beočanin)

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Porodice koje jedu zajedno žive zdravije "Beli hleb od fino…