BG online

Vesti

Green active kafa za vaše nove zdave navike

Antioksidansi u šoljici omiljenog napitka

Imate zdrave navike i želite da i vaši najbliži počnu sa pozitivnim odlukama! Doncafé Green active kafa sa 30% više prirodnih antioksidanasa je idealan izbor, jer su antioksidansi važna jedinjenja koja se bore za očuvanje zdravlja našeg organizma. Uz isti ukus domaće kafe, Green active pruža dobar osećaj i pomaže da ostanete puni energije tokom celog dana. Doncafé Green active kafa i Doncafé Moment, najbolja su kombinacija za svaki vaš aktivan i važan momenat!
Originalna staklena i providna Green active čaša upotpuniće vaše uživanje u svakoj kafi koju pripremite.Jedinstvena Green active čaša napravljena je od posebnog vatrostalnog (borosilikatnog) stakla, sa duplim zidom, pogodna i za najtoplije napitke.
Doncafé Green active je zvanična kafa Olimpijskog tima Srbije. Uz kafu koju piju olimpijci i vaša jutra će biti aktivna, a odluke zdravije!
Pet najbržih čitalaca očekuje poklon pakovanje koje sadrži Green active čašu, Doncafé Green active kafu od 180 grama i Doncafé Moment od 200 grama.

Najbrži čitaoci koji se jave 19.septembra u inbo facebook strane BGonline-a www.facebook.com/BGonlinemagazine dobiće ovaj sjajan poklon.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Oprostite da biste imali svoj mir Kažu da je opraštanje…