BG online

HOTELI

Glasajte za najbolji hotel u Crnoj Gori i osvojite nezaboravni vikend odmor

Po prvi put od kako se dodeljuje priznanje Ambasadori dobre usluge u organizaciji Redakcije časopisa Turistički svet ove godine biće izabran i nagrađen najbolji hotel zemlje partnera Gala večeri hotelijera- Crne Gore. O tome ko će postati ponosni dobitnik priznanja GUEST STAR odlučiće glasovi gostiju, odnosno onih koji do 14. decembra budu glasali putem linka:
www.turistickisvet.com/vesti/hotelijerstvo/glasajte-za-najbolji-hotel-u-crnoj-gori-i-osvojite-nagradu.html
Priznanje GUEST STAR biće uručeno na Gala večeri hotelijera i njihovih poslovnih partnera 15. decembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.
Svoj glas možete dati samo jednom hotelu i to najkasnije do 14. decembra 2017. godine.
Svi koji glasaju za pobednički hotel ulaze u izbor za nagradu: Vikend u GUEST STAR hotelu!
Izvlačenje dobitnika biće održano 25. decembra.

Hoteli za koje možete glasati:

1. Slovenska Plaža Resort
U stilu originalnog mediteranskog grada, raznolikog sadržaja, negovanih zelenih parkova, sa malim mediteranskim baštama, predstavlja svojevrsni brend i Hotelske grupe ‘’Budvanska rivijera’’, u čijem sastavu posluje, kao i grada Budve. Ovaj resort je više od tri decenije na turističkom tržištu i godinama je predmet nesmanjene pažnje turoperatera sa svih strana sveta.
2. Hotel Splendid Conference and Spa Resort
U nastojanju da stvore utočište koje će oslikavati lepotu Crne Gore, nijedan detalj nisu prepustili slučaju: od živopisnih vrtova i negovanih travnjaka, do elegantnog ulaza i prijatnog prostora recepcije, čula gostiju će uživati dok se pred njim razotkriva sjaj velelepnog hotela Splendid Conference & SPA Resort.
3. Hotel Hilton Podgorica Crna Gora
Nalazi se u centru grada, u neposrednoj blizini svih javnih i komercijalnih sadržaja, što ga čini savršenim izborom za poslovnu i destinaciju za odmor. Hilton Podgorica Crna Gora ima 180 prostranih soba, uključujući i 23 apartmana, kao i luksuzno opremljen Predsednički apartman.
4. Four Points by Sheraton Kolašin
Najnoviji resort u regionu koji kombinuje dizajn planinskog i ski hotela sa karakterističnim izgledom i uslugom. Hotel raspolaže sa 72 sobe i apartmana. Moderno opremljene sobe sadrže: detalje od drveta, flat-screen 43-inčni TV sa satelitskim kanalima, Four Points by Sheraton Four Comfort™ krevetima, mini-bar, pribor za pripremu čaja i kafe i još mnogo toga…
5. Hotel Berane
Simbol grada Berane, nalazi se uz samu obalu reke Lim. Rekonstruisani hotel obuhvata 7.000m2, raspolaže sa 70 ležajeva i svim pratećim sadržajima. Poseduje terasu, čuvenu baštu hotela i kongresne sale za kapacitetom do 450 mesta.

 

Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
NE MOŽETE BITI SREĆNI ZAUVEK JER ĆE SREĆA ONDA IZGUBITI…