fbpx

BG online

Vesti

Glamurozna noć u Beogradu

LUKSUZNI NAKIT I HALJINE

Beogradski dizajner Saša Milojković osvojio je dobar deo otmene Evrope svojim haljinama i dugi niz godina se bavio modnim i dizajnom enterijera u Rusiji, dok je Daniela Krakorova Komatović ,po zanimanju dizajner nakita i enterijera, a bavi se i grafičkim dizajnom, slikarstvom, fotografijom- ona je umetnica izuzetno rafiniranog ukusa. Saša i Daniela su svojom revijom priredili glamuroznu noć u Beogradu.Oboje imaju posebnu strast prema luksuznom nakitu,a njihovi senzibiliteti su se prirodno prepoznali.luksuzniNakit
Koliko je komplikovano ili jednostavno uklopiti večernju haljinu i nakit? Kada se ima komad vrhunskog nakita izazov je još veći. Saša Milojković to sigurno zna. Njegove haljine harmonično se uklapaju uz skupoceni nakit i odišu ženstvenošću, dok njegova nova kolekcija ’’Little party never dies’’ koju čini deset veličantvenih couture haljina je ovaj put rađena namenski – kao paspartu lepom komadu nakita dizajnerke Daniele Krákorove Komatović.luksuzniNakit4
Moja najveća ljubav je Njeno Veličanstvo – Večernja Haljina (Grand sera), u svoj njenoj jednostavnosti- otkrio je Saša Milojković, dok je Daniela Krakorova Komatović dodala da ima posebnu ljubav prema biserima, jer i sama voli da ih nosi.
-Najviše volim da radim sa takozvanim ’’free shape’’ safirima nepravilnog oblika. Nakit dizajniram isključivo od zlata raznih boja, uvek u kombinaciji sa dijamantima, biserima, dragim i poludragim kamenjem. Raditi sa zlatom i draguljima je samo po sebi izazov jer su to skupi i vredni materijali. Zato moj dizajn i kvalitet obrade moraju da budu savršeni- rekla je Daniela.
Njena kolekcija dijamantskog luksuznog nakita ’’New era princess’’ je prepoznatljiva po svom jednostavnom i modernom dizajnu koji ne narušava lepotu kamenja i bisera. Ljubitelj je žutog i roze zlata kao i crnog rodijuma.luksuzniNakit5
Saša Milojković je za svoju kolekciju ’’Little party never dies’’ luksuznih couture haljina bio je inspirisan kneginjom Zinaidom Jusupovom koja je imala lepši nakit i od same ruske carice. Za jednu nisku crnih bisera sa kojom je pobegla pred vojnicima Crvene armije u Parizu je kupila luksuznu vilu.
Haljine u Sašinoj novoj kolekciji su izrađene od prirodnih materijala: svile, organdina, tafta, krepa…u crnoj, drap, sivoj, ljubičastoj, žutoj boji a mestimično su ’’ogrnute’’ prefinjenim nojevim perjem. Odlično se uklapaju uz otmenost Danielinog nakita. Osim dijamantima i safirima, koji mogu u prirodi da se nađu u širokom spektru boja, dizajnerka je posebno bila inspirisana biserima.

’-Hladan i nežan dodir bisera na vratu identičan je iskustvu momenta kada vam dobro ohlađeni šampanjac sklizne niz grlo- dodaje Saša.

Svaki komad ovog nakita je sertifikovan,a cenom je daleko pristupačniji od poznatih juvelirskih radnji u svetskim metropolama.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
EMOCIJE NA GRČKIM OBALAMA Dugoočekivani visokobudžetni spot za pesmu “Tu…
error: