BG online

Estetika

Formula za zdravu i lepu kožu cele porodice

Tokom leta je vaša koža više nego u drugim periodima godine izložena pogledu okoline. Zato vam je posebno važno da izgleda lepo i negovano. Ali, na zdravlje i izgled kože tokom leta utiču brojni negativni faktori, poput sunčevog zračenja i vrućine, kao i neadekvatne nege. Češće se tuširamo i kupamo, a pri tom zaboravljamo da je čišćenje kože veoma važno i da je preparat koji koristimo ne isušuje.

Hidriranost kože na 1. mestu

Da bi vaša koža bila lepa, meka i nežna tokom leta, prvi uslov je da bude hidrirana. Zato je neophodno da preparati koji koristite za tuširanje i kupanje, kao i losion koji upotrebljavate nakon toga, obezbeđuju adekvatnu hidrataciju i regeneraciju površinskog, zaštitnog sloja kože koji reguliše gubitak vlage. To posebno važi za kožu dece i beba, koja je osetljivija i nežnija od kože odraslih. Pri izboru preparata za čišćenje i negu zato vodite računa da odgovaraju fiziološkoj pH vrednosti kože i da sadrže negujuće sastojke.
Aktivni sastojci poput dekspantenola, glicerina i pH5 citratnog pufera mogu smanjiti opasnost i posledice isušivanja kože, a preparati iz Eucerin® pH5 linije sadrže ove sastojke. Zahvaljujući tome pružaju koži 24-časovnu hidrataciju, jačaju njenu zaštitnu funkciju, sprečavaju dodatno isušivanje, i čine da vaša, kao i koža vaših mališana, bude baršunasto meka i lepa.
Eucerin® pH5 Soft Shower i Eucerin® pH5 Lagani su preparati koji su u pakovanjima od 400ml sa pumpicom, koja ih čini praktičnim za upotrebu.
Eucerin® pH5 Soft Shower, tokom čišćenja stvara prijatnu penu i štiti kožu od isušivanja čak i prilikom čestog kupanja. Efikasno otklanja nečistoće, a zahvaljujući formulaciji optimalne ph5 vrednosti jača prirodnu odbrambenu moć kože i uravnotežuje proces perutanja, ostavljajući je hidriranom i glatkom.
Eucerin® pH5 lagani losion za telo pospešuje obnavljanje površinskog sloja kože i time podržava njenu zaštitnu funkciju i smanjuje osetljivost. Aktivni sastojci ovog losiona obezbeđuju dugotrajnu hidrataciju i štite kožu od isušivanja. Zahvaljujući izuzetno laganoj formulaciji, Eucerin® pH5 Lagani losion za telo brzo se i lako nanosi, ne ostavlja masne tragove, a koža je nakon nanošenja lepa, nežna i meka.
Preporučeni su za upotrebu kod beba već nakon trećeg meseca, kao i kod osoba sklonih inhalacionim alergijama Tipa 1, među kojima je alergija na polen.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Više od 600 muzičara i 400 pivskih ukusa Na 17.…