BG online

Vesti

Festival wellnessa i hedonizma u Beogradu

I bebe vole da uživaju

Susret wellness čarobnjaka i hedonista na trećem Međunarodnom Wellness & SPA Fest-u održan je u hotelu Metropol Palace u Beogradu u organizaciji Turističkog Sveta i Wellness Akademije Peđa Filipović.
Nesvakidašnje putovanje kroz čaroliju wellnessa, ovog puta s fokusom na „zdravlju iz vode“ podržali su Tesla voda, koja je zvanična voda festivala, Toyota, zvanično vozilo festivala i WSB –beauty partner festivala.
Posetioci festivala su se upoznali sa brojnim Wellness centrima i banjama u Srbiji, lekovitim termalnim izvorima, lečilištima, ali i vide sjajne prezentacije banja Srbije.

Sok Maje Volk

Posetioci su imali priliku da isprobaju različite masaže i tretmane i čuju brojna predavanja o zdravlju i zdravoj ishrani, predstavljen je Kardio kuvar Dr Živojina Jonjeva, dok je u saradnji sa BGonline-om organizovano predavanje Maje Volk na temu „Kako osvojiti trajno zdravlje?“ nakon čega je Maja Volk posetiocima pripremala moćni zeleni sok.

Tri decenije rada i uživanja

Masaža beba privukla je veliku pažnju, a pored joge za trudnice, posetioci su imali priliku da vide kako izgleda meditacija u pokretu uz pokrete borilačke veštine Kin-jo.
Jedan od domaćina festivala, čuveni terapeut Peđa Filipović održao je kratak i dirljiv govor o tome kao je izgledao njegov tri decenije dugačak put i rad u wellness&spa

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Razgovori koji menjaju kvalitet života Tokom poslednjih nekoliko godina ljudi…
error: