fbpx

BG online

Vesti

Emisija u kojoj gosti ispričaju ono što ni Udbi ne bi rekli

29. sezona emisije Velje Pavlovića

Emisija NIVO23 spada u jednu od najstarijih emisija ne samo na Studiju B već i u regionu, odakle često dolaze eminentni gosti i pozitivne reakcije, a mnogi umetnici “računaju” da su uspeli tek posle gostovanja u NIVOU23. Autor ove emisije je kultni beogradski novinar Velja Pavlović.
Uspeh i dugovečnost Pavlovićeve emisije, kako je to definisao poznati kritičar Peca Popović, “ogleda se u nenametljivosti, posebnosti, nepokolebljivosti i prirodnosti”.
NIVO23 je proživeo i nadživeo mnoge režime, prošao kroz razne bure, ali i dalje opstaje u Palati Beograd, na njenom 23. spratu a Svetislav Basara je jednom rekao da gosti “Velji ispričaju ono što ni Udbi ne bi rekli“.
Za proteklih 28 godina nema značajnijeg umetnika koji se nije prošetao do NIVOA23: poznati (i oni koji će to tek postati) književnici, slikari, muzičari, naučnici „otvarali“ su svoju dušu i verne gledaoce uvodili u njihov svet, sedeći prekoputa Velje Pavlovića koji ih tako nenametljivo, smireno i spremno vodi kroz priču, koju još predanije sluša.
Novu, 29.sezonu emisije NIVO23 otvara kantautorka Ana Ćurčin, čija se pesma emitovala na svetski poznatom Radio Paradise-u.
Emisiju “Nivo 23” Pavlović uređuje i vodi punih 28 godina što je čini jednom od najstarijih koje se kontinuirano emituju na svim našim televizijama.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Isplačite se i nikad ne potiskujte emocije Imao je četiri…
error: