fbpx

BG online

Vesti

“Džoker” u bioskopima od 2. oktobra

Tuga iza osmeha

Ostvarenje Toda Filipsa “Džoker” zasnovano na liku jednog od najpoznatijih antiheroja Džokeru, u bioskope dolazi 2. oktobra. Uvek sam u gomili, Artur Flek je čovek koji traži bliskost. Ipak, dok korača utabanim ulicama Gotama i vozi se javnim prevozom neprijateljskog grada prepunog podela i nezadovoljstva, Artur nosi dve maske.
Jednu nanosi za svoj posao klovna, a drugu nikada ne može da skine. To je maska koju projektuje u uzaludnom pokušaju da se oseća kao deo sveta oko sebe, a ne kao neshvaćen čovek kog život stalno poražava. Artur nema oca, samo krhku majku, navodno koja mu je verovatno i najbolja prijateljica, a koja mu je dala nadimak Happy, nadimak koji je podstrekao Arturov osmeh koji skriva tugu.
Film Džoker čiju režiju, scenario i produkciju potpisuje Tod Filips je njegova originalna verzija zloglasnog DC negativca, priča o poreklu prožeta tradicionalnim mitologijama lika. Filipsov Arthur Flek, kojeg nezaboravno tumači Hoakin Finiks je čovek koji se bori da pronađe svoj put u Gotamovom slomljenom društvu. U želji da ga obasja bilo kakvo svetlo, odluči da se okuša kao stand-up komičar, ali čini se kako je uvek on predmet ismejavanja.
Uhvaćen u cikličnom postojanju između apatije i okrutnosti izdaje, Artur donosi jednu lošu odluku za drugom što dovodi do lančane reakcije eskalirajućih događaja…

Pogledajte trejler:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Važno je imati ljubavi, a sve drugo će se dodati…
error: