BG online

ZDRAVLJE

Drugačiji pristup zdravlju

Recall Healing seminar Gilberta Renaulda u Beogradu

Putujući kroz Recall Healing s lakoćom se slaže slagalica svog života, što omogućava razumevanje događaja i bolesti, kako u sopstvenom životu, tako i u životu drugih.

Na seminaruRECALL HEALIG-a koji će biti održan u Beogradu MODUL 1: 26-27-28 januar 2018. i MODUL 2: 16-17-18 mart 2018. naučićete koji emocionalni konflikti utiču na procese stvaranja određenih bolesti (sa biološke i embriloške tačke gledišta). Kroz brojne primere iz prakse spoznaćete koji su emocionalni i biloški procesi odgovorni za nastanak kojih patologija, naučiti kako da na životnoj liniji pronađete odgovarajuće konflikte koji uzrokuju bolest i kako se oni razrešavaju, šta su to programirajući stresni događaji, a šta okidači, šta je to konflikt dijagnoze – prognoze i koji su efekti na naše telo, šta su to “ponavljajući životni ciklusi”, šta je “generacijski sindrom”, a na koji način određeni stresovi ili emocionalne traume, kao i životni obrasci naših predaka utiču na naše živote i zdravlje, naučićete kako da postanete svesni ili pomognete svom klijentu da osvesti skrivene emocije koje će ubrzati proces isceljenja- kaže organizator ovog seminara dipl. homeopata Suzana Đokić.

Zašto nas nešto boli?

Da li ste se ikad upitali zašto patite od određenih bolesti, zbog čega vas kroz život ili situacije u životu prate neki simptomi? Da li ste se zapitali zbog čega vas preplavljuju određene emocije, zašto ponavljate neke obrasce ponašanja ili zašto vam se u životu dešavaju neke stvari? Zbog čega bolujete od raznih alergija, astme, dijabetesa, raznih kardio-vaskularnih bolesti…? Zašto neko pati od bolova u leđima, bolesti kukova, kolena, vilice, zuba, bolova u ramenima, šakama, stopalima, ukočenog vrata, glavobolja, vrtoglavica, depresije, anksioznosti, nesanice, anoreksije ili zašto ga muči višak kilograma koji nikako ne može da skine?
Suzana Đokić kaže da postoje emocionalni konflikti iza raznih vrsta kancera, multiple skleroze, muskularne distrofije, epilepsije, ekcema, psorijaze, učestalih cistitisa, bolesti određenih digestivnih organa, anemije, gingivitisa, hašimotove bolesti i disfunkcija štitne žlezde, hemangioma, razih vrsta polipa, problema sa bubrezima, reproduktivnim organima, reumatoidnog artritisa, čestih upala grla…
-Kroz Recall Healing polaznici ovog seminara naučiće biološki proces koji povezuje emocionalne konflikte sa ovim i mnogim drugim bolestima i stanjima, kao i način njihovog razrešavanja-objašnjava Suzana Đokić. – RECALL HEALING je namenjen praktičarima raznih tehnika u cilju poboljšanja zdravlja, kao i svakome ko želi da radi na sebi ili pomogne svojim najbližima. Kroz Recall Healing naučićete kako da pomognete sebi ili kako da budete vodič drugoj osobi na putu pronalaženja emocionalnih i bioloških konflikata koji se nalaze iza njene bolesti, stanja, emocija, ponašanja i na taj način doprinesete poboljšanju ne samo njenog zdravstvenog stanja već i života. Recall Healing posmatra čoveka kao triadu psihe, automatskog mozga i tela, bavi se identifikacijom i razrešavanjem emocionalnih trauma i bioloških konflikata koji su u pozadini određenih stanja, bolesti i ponašanja. To je najčešće prvi stepen u procesu isceljenja.

Kako vratiti zdravlje?

Recall Healling integriše znanja i nekoliko vrsta medicinskih specijalizacija, priznatih naučnih istraživanja kao i opservacije ljudskog, životinjskog i biljnog sveta.Ovaj koncept bavi se time kako nastaje bolest i kako je moguće vratiti zdravlje i unaprediti život.
-Ponekad sama spoznaja povezanosti patologije sa emocionalnim konfliktima ili događajima iz prošlosti, ne samo da može započeti proces isceljenja, već i sprečiti nastanak neke buduće patologije- napominje Suzana Đokić koja je i sama praktičar Recall Healinga. -Seminar/radionica Recall Healing – modul 1 nudi sasvim drugačiji pristup zdravlju. Pomaže da razumemo ko smo mi u stvari (sa biloške tačke gledišta), pruža pristup novom, višem nivou svesti. Svaka bolest ima svoje značenje, svoju poruku, a ta nova spoznaja je naš unutrašnji „iscelitelj“. To je spoznaja o prethodnim emocionalnim traumama koje nekada i ne moraju biti naše, kao i osećaj samog tog doživljenog iskustva. To je najbolji mogući put ka boljoj budućnosti. Predavač na ovom seminaru je Gilbert Renauld, PhD. iz Vancouvera, Kanada koji poseduje objedinjeno, produbljeno i usavršeno znanje i rad dr. Ryke Geerd Hamera, (New German Medicine), i dr. Claude Sabbaha (Total Biology of the Living Creatures and Biological Deprogramming creator).
LOKACIJA: Life Design hotel, Balkanska ulica br. 18; Beograd

Prijave možete izvršiti putem e maila: suzana.djokic06@yahoo.com telefonom 062 1760 708

Tekst o prethodnom seminaru u Beogradu:

Šta se krije iza bolesti? (Seminar Recall Healing-a)

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
ZLATNA PRAVILA UPRAVLJANJA VREMENOM Uspešne od neuspešnih ljudi razdvaja način…