fbpx

BG online

Vesti

Drive in bioskop u Beogradu

Gledajte filmove iz svojih automobila

Nakon pokretanja kućnog bioskopa MOJ OFF koji je brojnim filmskim ostvarenjima bioskope preselio u domove građana, Kombank Dvorana je u saradnji sa Gradom Beogradom, Beograđanima priredila još jedno filmsko iznenađenje, ovog puta preselivši bioskop na beogradsku Adu Ciganliju pod nazivom „Drive in bioskop Ada Beograd“.
Kao u holivudskim filmovima, Beograđani će tokom predstojećih letnjih meseci, ali i tokom ostatka godine, omiljene naslove moći da gledaju pod zvezdanim nebom i to na Parkiralištu na Adi, koje će biti pretvoreno u bioskop na otvorenom.
Da užitak bude još veći, a u skladu sa bezbednosnim poštovanjem propisane distance, filmovi će se pratiti iz automobila. Beograđani će na ovaj način imati priliku da uživaju u „sopstvenom filmu“ gledajući filmske priče pod vedrim nebom iz svojih vozila.
Planirano je da filmovi budu besplatni od 01. juna do 01. jula, nakon čega će se ulaznice za filmove naplaćivati.
U znak zahvalnosti i solidarnosti sa građanima prestonice, prve nedelje rada Drive in bioskopa svake večeri će biti prikazivani filmovi, dok će nakon 07. juna , pa do kraja leta za prikazivanje filmova biti rezervisani sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
„Vrtim se u začaranom krugu dijeta i veoma mi je…
error: