BG online

ODMOR I PUTOVANJA

Dobrodošli u svoj mir (Čigota, Zlatibor)

Specijalna bolnica za bolesti štitaste žlezde i metabolizama na Zlatiboru je referentna ustanova u oblasti zdravstvenog turizma. Smeštena u borovoj šumi, na idealnih 1000 metara nadmorske visine specijalna bolnica “Čigota” se bavi  kompletnom dijagnostikom, terapijom i lečenjem oboljenja štitaste žlezde, dijagnostikom i terapijom kardiovaskularnih oboljenja, dijagnostikom i terapijom oboljenja koštano zglobnog sistema kao i ranom postoperativnom rehabilitacijom povreda lokomotornog sisitema, dijagnostikom osteoporoze, terapijom dečje i adolescentne gojaznosti, kao i gojaznosti odraslih.
Čigota raspolaže sa 340 ležajeva i restoranskim prostorom u kojem se nalaze glavni restoran, ekskluzivni restoran Zlatiborsko nebo, kao i aperitiv bar. Specijalna bolnica ima adekvatne uslove i prostor za organizaciju kongresa, seminara, kao i za održavanje kongresa, simpozijuma, poseduje idealne uslove za bogat rekreativni odmor (zatvoreni bazen 25m x 12,5m, fitnes salu, teretanu i otvorene sportske terene za male sportove). Za sadržajniji boravak na raspolaganju su i usluge salona za masažu, kozmetički i frizerski salon, relaks centar (2 finske saune, 2 hidro kade), biblioteka, galerija.

ČIGOTA MANUELNE MASAŽE

Manuelna masaža povećava protok limfe i venske krvi, lokalni metabolizam, eliminaciju raspadnih metaboličkih produkata, povećava sekretornu aktivnost lojnih i znojnih žlezda, elastičnot kože, smanjuje opšti zamor i deluje relaksantno i sedativno.
Masaže koje su u Čigotinoj ponudi:
* Opšta relaks masaža
* Parcijalna relaks masaža
* Anticelulit masaža
* Opšta sportska masaža
* Parcijalna sportska masaža
* Parcijalna terapijska masaža
* Terapeutska parcijalna masaža leđa sa aplikovanjem termoaktivnih vrećica
* „Čigota“ masaža za umorna i “napeta” stopala
* Masaža u 4 ruke
* Masaža za trudnice
* Masaža stopala
* Masaža za dvoje

I tokom 2017. godine možete iskoristiti svoje pravo za dobijanje vaučera u iznosu od 5.000 dinara za subvencionisani odmor u Srbiji.
Preuzimanjem besplatnih vaučera za smeštaj u Srbiji dobijate mogućnost da obezbedite sebi trenutke aktivnog odmora u ČIGOTI.

Više informacija:
+381 31 597 236
office@cigota.rs

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Nagrada Branislav Nušić za životno delo 2017. godine pripala je…