fbpx

BG online

Vesti

Diznijeva epska avantura „Mulan“ u bioskopima širom Srbije (trejler)

Mnoge generacije su odrasle su uzbudljivoj animiranoj avanturi o kineskoj ratnici Mulan nominovanoj za nagradu Oskar. Premijera istoimenog igranog rimejka rediteljke Niki Karo zakazana je za 9. septembar u bioskopima Cineplexx BIG Beograd i Cine Grand BIG Rakovica, a od 10. septembra film će biti na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije.

Sve zbog ljubavi

Proslavljena rediteljka Niki Karo donosi epsku priču o legendarnoj kineskoj ratnici MULAN, neustrašivoj mlada ženi koja zbog ljubavi prema svojoj porodici i državi rizikuje sve i postaje jedna od najvećih ratnika za kojeg je Kina ikada čula.
Kad kineski car pošalje dekret u kome piše da svaka porodica mora da pošalje jednog člana koji će se pridružiti Carskoj vojsci u odbrani zemlje od osvajača sa severa, Hua Mulan, najstarija ćerka proslavljenog ratnika, zameniće svog obolelog oca. Prerušena u muškarca, predstavlja se kao Hua Jun i na svakom koraku suočiće se sa izazovom kako bi prigrlila svoju unutrašnju snagu i istinski potencijal. Ovo je epsko putovanje koje će je preobratiti u poštovanog ratnika i na kome će zaslužiti poštovanje i zahvalnost čitave nacije i njenog oca učiniti ponosnim.
Osim u studiju, film je sniman i u stvarnom okruženju, a prema rečima rediteljke vizija je bila da se priča koja je izrazito epska i emocionalna ispriča na realan način.
Priča je nastala po kineskoj pesmi “Balada o Mulan” i ispričana je mnogo puta tokom vekova. Prema rečima producenata deca u Kini uče o ovoj priči i “Mulan” je veoma važan i veoma živ ep, čak i nakon toliko vremena.

Pogledajte trejler filma „Mulan“:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Postoje vaše odluke i posledice odluka koje donesete. Ako odlučite…
error: