BG online

Estetika

Divna kosa bez pranja

Novi NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje

Savršeni za trenutno, brzo osvežavanje kose: NIVEA šamponi za suvo pranje sa trostrukim dejstvom pružaju osećaj svežine tokom celog dana i posebno su blagi prema koži glave.
Zbog užurbanog načina života, nekad nemamo vremena da operemo kosu. Milioni žena se svakodnevno suočavaju sa dilemom: kako da na brz i jednostavan način – bez pranja vodom i šamponom – osveže izgled kose. Zato koriste šampone za suvo pranje kose, ali su istovremeno zabrinute da njihova česta upotreba može da uzrokuje iritacije kože glave.
NIVEA nudi rešenje: blaga nega koju pružaju NIVEA šamponi sada je dostupna i u novim NIVEA Fresh Revive šamponima za suvo pranje kose. Sada možete da uživate u predivnoj kosi svakog dana. uz šampon za suvo pranje kose.
Ne samo da je zamena za šampon, već i poboljšava izgled kose: ako imate tanku vlas, ovaj šampon može da poveća volumen kose, a ako je vaša kosa kovrdžava ili talasasta, on čuva njen oblik i čini frizuru postojanom. Profesionalni savet: šnale i ukosnice pre upotrebe naprskajte šamponom za suvo pranje kako bi bolje držale kosu.
NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje:
1. Posebno su blagi prema koži glave.
2. Jednostavno se koriste i ne ostavljaju tragove.
3. Pružaju dugotrajnu svežinu i prijatan miris.
Šampon za suvo pranje je efikasan zahvaljujući blagoj formulaciji sa pirinčanim skrobom. Pirinčani skrob može da upije i do 60 procenata svoje težine pri čemu vezuje masnoću i neprijatne mirise – za trenutni osećaj čistoće i svežinu koja traje celog dana. Novi NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje dostupni su u tri varijante – za svetlu, smeđu i tamnu kosu.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Deca lečena od raka iz celog sveta su četiri dana…
error: