BG online

News

Elza, Munja Mekvin, Miki Maus, Paja, Šilja i mnogi drugi na spektaklu u Beogradu (Disney On Ice)

Svetski spektakl na ledu „Disney On Ice” sa predstavom “Čarobna kraljevstva” organizuju Taramount film i Kombank Arena i nakon četiri godine Disney On Ice i Feld Entertainment ponovo će oživeti i predstaviti u Beogradu četiri Diznijeve priče u kojima će uživati publika svih uzrasta. Ovaj šou održaće se od 13. do 15. oktobra u beogradskoj Kombank Areni.

Glavni likovi predstave Čarobna kraljevstva su omiljeni akteri najgledanijeg animiranog filma svih vremena, “Zaleđeno kraljevstvo” (“Frozen”), likovi iz “Automobila” (“Cars”), “Priče o Igračkama” (“Toy Story”) i “Male sirene” (“The Little Mermaid”). Na veliku radost svih mališana i njihovih roditelja u Beograd nam dolaze sestre Ana i Elza i sneško Olaf iz filma “Zaleđeno kraljevstvo”, Munja Mekvin, Šleper Vukša i ostali drugari iz filma “Automobili”, ali i legendarni likovi Miki Maus, Paja Patak, Šilja i mnogi, mnogi drugi.
Publika će uz “Čarobna kraljevstva” zakoračiti u fantastičan i bajkovit zimski svet Arendela sa princezama Anom i Elzom iz filma “Zaleđeno kraljevstvo” i gledati kako se njihovi omiljeni junaci filma “Automobili” sele na led Kombank Arene. Za sve ljubitelje nezaboravnih filmova “Priče o igračkama”, “Mala sirena” i drugih klasika, “Čarobna kraljevstva” povezuju svevremene Diznijeve klasike sa novim, modernim pričama, u celinu punu akcije i magije.
Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra su značajno niže u odnosu na cene ulaznica za preostale predstave. Do 31. jula ulaznice semogu kupiti sa 15% popusta za sve predstave i skoro sve kategorije, (cena od 850 dinara).

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Knjiga za sva vremena "Najbolja jela Srbije" Jedinstven kuvar „Najbolja jela Srbije“…