BG online

Hrana & Recepti

Disciplina i strast su najvažniji začin za pripremanje kolača

Gđa Mirkov na 24h Kitchen

Omiljeni kulinarski kanal 24Kitchen najavljuje početak emitovanja nove emisije u kojoj glavnu ulogu ima srpska predstavnica Nina Babić. Premijera serijala „Nina Babić: Moja francuska pekarica“ biće 10. maja u 13h, a Nina će tokom 16 epizoda podeliti s gledaocima neke od svojih čuvenih recepata za pripremanje neodoljivih kolača i peciva koji svojim mirisima i ukusima vode direktno na ulice Pariza.

Nina Babić

Iako je Ninu karijera vodila u svet marketinga, ona je svoju pravu ljubav pronašla među očaravajućim mirisima tek ispečenih kolača i peciva i sveže umućenih filova. Vlasnica je poslastičarnice za proizvodnju slatkih delikatesa „Gđa Mirkov“, koja se nalazi u Beogradu i postoji od 2015. godine. Ono što će otkriti u emisiji jeste kako pripremiti jednostavne kolače za svaku priliku, a u isto vreme u njih udahnuti ukuse uzbudljive francuske kuhinje.
-Pre nekoliko godina, konačno sam skupila hrabrost da počnem da pravim kolače. I to fine francuske kolače, božanstvene i slasne. Kolači su nekako kao život. Traže i disciplinu i strast. Stalno učenje. Istrajnost. I baš kao i u životu, ništa nije slatko kao uspeh. Ili u ovom našem slatkom svetu – kao kad savladate neki naročito težak kolač, pa ga onda još i pojedete. Ja verujem da ne morate da živite u Parizu da biste uživali u klasičnim francuskim kolačima. Uz moje savete, proverene recepte i sitne trikove, uskoro ćemo zajedno uživati u ukusima Pariza- rekla je Nina.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Priručnik za poslovne žene u maloj, crnoj knjizi Svaka žena…