fbpx

BG online

Sajam turizma
Vesti

Digitalan sam-dakle postojim (Business Café u Beogradu)

KAKO SE UKLOPITI U NOVE TEHNOLOŠKE TRENDOVE?

Stručnjaci iz IT sveta sve više upozoravaju:„Ako se ne digitalizujemo, neće nas ni biti!“, a tema 27. Business Café-a Srbija koji će se održati 27.11. 2017. u beogradskom Startit centru, Savska 5 od 18h je “Digitalan sam, dakle postojim”.
Gosti 27. Business Café u Beogradu su Stefan Salom suosnivač Infostud Grupe, Miloje Sekulić vlasnik agencije Homepage i Mihajlo Petrov osnivač Shootset platforme odgovoriće na pitanja: kako da se kao preduzetnici uklopite u tehnološke trendove, da li vaš posao obavljate u skladu sa napretkom tehnologije, da li ste prepoznali neophodnost digitalizacije vašeg biznisa?
Bilo da ste startup u IT, da razvijate vaš IT biznis ili ste svesni da vaša firma bez digitalizacije uskoro neće moći da napreduje ovaj event je prava adresa za vas.
Ovde ćete iz prve ruke saznati šta je digitalizacija i kako vam može pomoći da uspešno poslujete i spremno dočekate industrijsku revoluciju. Moderator Business Cafe je Tatjana Ostojić, glavni i odgovorni urednik portala pcpress.rs, a suogranizator Jelica Lepori, vlasnik agencije In form media.

Niste sami, moguće je uspeti

Ulaznice po ceni od 1000 dinara se prodaju na ulazu, a uključuju prisustvo na događaju kafu i piće. Business Cafe predstavlja druženja malih preduzetnika i onih koji to žele biti, odvija se 7 godina u 7 zemalja. Dve su osnovne poruke Business Cafe-a: kad pokrećete i gradite sopstveni biznis NISTE SAMI i MOGUĆE JE uspeti sada i ovde – uprkos svemu i svima. Tokom 7 godina Business cafe ugostio je više od 700 gostiju i njihovih preduzetničkih priča, a više od 100 00 posetilaca skopilo je preko 20 miliona evra poslova.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
RODITELJSTVO JE OZBILJAN ŽIVOTNI ZADATAK Zadatak svakog dobrog roditelja je…
error: