BG online

ODMOR I PUTOVANJA

Detoks i porodični vikendi u Čigoti

U ČIGOTI od 1. do 21. decembra 2018. svaki vikend je označen kao detoks vikend u koji je uključen boravak sa uslugom polupansiona.
U okviru ovog detoks vikenda u ponudi su merenje telesne mase i određivanje telesnog sastava na In body aparatu, pregled lekara specijaliste, jedna limfna drenaža, jedna anticelulit masaža, jedna konsultacija sa dijetetičarom nutricionistom, dva korišćenja bazena sa akva aerobikom i dve ČIGOTA šetnje. Cena detoks vikenda je 11 250 dinara po osobi. U cenu je uračunata i boravišna taksa.
Svi gosti koji dođu u ČIGOTU u periodu od 1. do 21. decembra 2018. i borave duže od tri dana, imaju mogućnost da besplatno provere svoje zdravstveno stanje. Provera obuhvata biohemijske analize, EKG o pregled lekara specijaliste interne medicine.
Za sve goste kojima je potrebna fizikalna terapija, u periodu od 1. do 21. decembra 2018. i borave najmanje 12 dana u ČIGOTI za samo 4.000 dinara po osobi imaju polupansion i pregled lekara specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije kao i prepisane fizikalne terapije. U ovu cenu je uračunata i boravišna taksa.
U ČIGOTI je od 1. do 21. decembra 2018. svaki vikend posvećen porodici.
Boravak je na bazi dva polupansiona (besplatno korišćenje teretane i bazena) za samo 7.500 dinara po osobi. Za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe, boravak je besplatan. U cenu je uračunata i boravišna taksa.
Rezervacije: 031 597 236

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
(jedan od predivnih rezultata rada na sebi) Sećam se kad…