BG online

Vesti

Dan zdrave porodice 18. maja u Beogradu

Za zdravo detinjstvo i zdravo partnerstvo

Stručnjaci iz oblasti pedagogije, psihologije, ličnog rasta i razvoja, holističkog zdravlja i neuro-lingvističkog programiranja govoriće na događaju “Dan zdrave porodice” 18.maja u hotelu Falkensteiner, Bulevar Mihaila Pupina 10k, Beograd od 12h do 18h.
Dan zdrave porodice će i ovog puta predstaviti posetiocima korisne informacije, savete i primere zdravog roditeljstva i zdrave porodice, pa će tako panelisti govoriti i o sledećim temama: zdravo detinjstvo, zdravi školarci, zdrava priprema za roditeljstvo i zdravo partnerstvo. Biće reči i o povezivanju članova porodice na nivou uma, tela i emocija, kao i o posledicama negativnih odnosa unutar porodice.
Cilj Dana zdrave porodice je da se skrene pažnja na sve češće probleme unatar moderne porodice, kao osnove ljudskog društva i namenjen je, kako roditeljima tako i bakama i dekama. ReStart project u okviru kojeg se održava Dan zdrave porodice je nastao kao potreba da se spoje ljudi koji žele da rade na sebi i profesionalci iz oblasti ličnog rasta i razvoja. Primarna delatnost je organizacija radionica i konferencija, edukacija i podrška. Cilj Maje Antelj Matić i Ljiljane Bunjac je da pokrenu, podrže i usmere svakog pojedinca koji želi da radi na sebi.
Program konferencije možete pogledati na linku: www.restartproject.rs

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Najznačajniji i najreprezentativniji regionalni razvojno-tehnološki događaj u ovom delu Evrope,…