BG online

Seminari i radionice

dec
10
Uto
Radionica prirodne ishrane Maje Volk u Beogradu
dec 10 @ 18:00 – 20:00
Radionica prirodne ishrane Maje Volk u Beogradu

Maja Volk će 10.12. od 18h do 20h održati radionicu prirodne ishrane u Beogradu na kojoj će pored brojnih saveta o konceptu prirodne ishrane biljnim namirnicama pokazati i kako se pripremaju sokovi koji su odličan izbor za detox organizma i jačanje imuniteta, dok će deo radionice posvetiti autofagiji.
-Pitaće vas unuci jel moguće da ste znali, a da ništa niste uradili?- kaže Maja na početku  priče o tome šta sve možemo da uradimo za sebe, svoje zdravlje ali i zdravlje cele planete kada je reč o ishrani i stilu života.
-Uskoro kreće sezona slava i tradicionalnih prejedanja nezdravom hranom pa je vreme za jedan kvalitetan detoks- podseća Maja Volk. -Pomozite vašim ćelijama da budu funkcionalne, nahranite ih dobrim “gorivom”, a prirodnom ishranom možete mnogo poboljšati svoje celokupno zdravlje, za kratko vreme postići vidljiv efekat i osećati se sjajno. Na radionici ću govoriti i o povremenom postu (autofagiji) koja podrazumeva da se 12 sati bude bez hrane što donosi mnogo toga dobrog organizmu. Praviću i sokove od ananasa, kurkume, đumbira, moju čuvenu zdravu čokoladu “volkanu”- otkriva Maja Volk.
Radionica se održava u maloj grupi.

Obavezne prijave na mejl: majavolkradionica@gmail.com ili tel. 066060820

dec
12
Čet
Pobedite anksioznost
dec 12 @ 19:00 – 22:00
Pobedite anksioznost

Kad smo pred važnim životnim odlukama i kad ne znamo da li je ono što radimo ispravno, najčešće se sretnemo sa anksioznošću. Ona je u tom trenutku ogledalo toga kako se osećamo i naše unutrašnje borbe, kaže Slađana Pavlović, NLP coach i hipnoterapeut koja je i sama prolazila ni malo lak put popločan osećanjima koja prate osobe koje imaju problem sa anksioznošću.
Slađana Pavlović će 12.12. u Beogradu održati radionicu “Pobedite anksioznost ” na kojoj će sa polaznicima podeliti brojne tehnike koje su i njoj pomogle da ostavi iza sebe osećaj straha, uznemirenosti, strepnje koji su neretko bili praćeni napadima panike.
-Često sami sebe nesvesno stavljamo u stanje anksioznosti, a na radionici 12. decembra ću objasniti polaznicima kako mogu da izađu na kraj sa sobom u stresnim situacijama. I sama sam nekad prolazila kroz sve to, tražila pomoć gde god je postojala neka nada, proučavala brojna istraživanja, primenjivala razne tehnike, a one koje su mi donele rezultat ću preneti drugima. Između ostalog na radionici ću naučiti druge kako da neutrališu strah koji je u njima, oslobode se nemira, panike, crnih misli… – kaže Slađana Pavlović. – Možda se nakon ove radionice neki više neće plašiti letenja ili vožnje gradskim prevozom ili će možda voziti automobil bez knedle u grlu. Mnogi su se uz ove tehnike oslobodili straha pred polaganje ispita ili nečeg što im je stvaralo zebnju. Uvek kažem ljudima da dozvole sebi da veruju da je sve moguće i da skoro ništa nije u realnosti onako kako ponekad misle da jeste.

Više informacija o radionici 12. decembra tel. 066060820 ili putem mejla: psiholoskapodrska011@gmail.com
Intervju sa Slađanom Pavlović možete pročitati ovde: https://bgonline.rs/sladjana-pavlovic-intervju/

dec
14
Sub
Rukovanje stresom, prim. dr Saša Dimić
dec 14 @ 18:00 – 20:00
Rukovanje stresom, prim. dr Saša Dimić

Neuropsihijatar prim.dr Saša Dimić održaće radionicu „Rukovanje stresom“ 14.12. u Beogradu od 18h.
Polaznici radionice će naučiti kako da bolje upoznaju svoj stres, simptome, na koji način mogu da telo i um oslobode umora i posledica stresa, zašto je važno da prihvate stvari koje ne mogu da promene, na koji način to mogu uraditi i zašto je ponekad stres čak i koristan.
Radionicu je moguće pratiti i online.
Vaše mesto ili online ulaznicu možete rezervisati tel. 066060820 ili mejlom bgonline.radionice@gmail.com

dec
15
Ned
Skinite dete sa mobilnog telefona
dec 15 @ 18:00 – 20:00
Skinite dete sa mobilnog telefona

Radionicu “Skinite dete sa mobilnog telefona” vodiće stručni tim EDUcentra-Ljiljana Marković spec.pedagog i Jelena Vukičević, psiholog
Rad u maloj grupi.
Radionicu je moguće pratiti i online.
Cena ulaznice 2500 din.
Rezervacija mesta ili online ulaznice: psiholoskapodrska011@gmail.com ili 066060820

dec
27
Pet
RADIONICA “STOP EMOCIONALNOM PREJEDANJU”
dec 27 @ 19:00 – 21:00
RADIONICA “STOP EMOCIONALNOM PREJEDANJU”

Na radionici koju će Milana Bošković održati 27.12. u Beogradu polaznici će naučiti kako mogu da vladaju sobom i prestanu sa prekomernim unošenjem hrane, promene svoj odnos prema hrani i spoznaju šta je uzrok emocionalnog prejedanja. Vaše mesto ili online ulaznicu možete rezervisati mejlom bgmedia011@gmail.com ili tel.066060820

To Top
error: