BG online

Zoran Milivojevic

Seminari i radionice

jan
29
Sre
Pobedite anksioznost
jan 29 @ 19:00 – 22:00
Pobedite anksioznost

Na radionici Slađane Pavlović “Pobedite anksioznost” u Beogradu 29. januara 2020. od 19h polaznici će naučiti da kontrolišu sopstvenu anksioznost brojnim tehnikama i vežbama.
Više informacija o radionici 29. januara tel. 066060820 ili putem mejla: psiholoskapodrska011@gmail.com
Intervju sa Slađanom Pavlović možete pročitati ovde: https://bgonline.rs/sladjana-pavlovic-intervju/

jan
31
Pet
Radionica prirodne ishrane Maje Volk u Beogradu
jan 31 @ 18:00 – 20:00
Radionica prirodne ishrane Maje Volk u Beogradu

Maja Volk će 31.01. od 18h do 20h održati radionicu prirodne ishrane u Beogradu na kojoj će pored brojnih saveta o konceptu prirodne ishrane biljnim namirnicama pokazati i kako se pripremaju sokovi koji su odličan izbor za detox organizma i jačanje imuniteta, dok će deo radionice posvetiti autofagiji.
-Pitaće vas unuci jel moguće da ste znali, a da ništa niste uradili?- kaže Maja na početku  priče o tome šta sve možemo da uradimo za sebe, svoje zdravlje ali i zdravlje cele planete kada je reč o ishrani i stilu života.
-Uskoro kreće sezona slava i tradicionalnih prejedanja nezdravom hranom pa je vreme za jedan kvalitetan detoks- podseća Maja Volk. -Pomozite vašim ćelijama da budu funkcionalne, nahranite ih dobrim “gorivom”, a prirodnom ishranom možete mnogo poboljšati svoje celokupno zdravlje, za kratko vreme postići vidljiv efekat i osećati se sjajno. Na radionici ću govoriti i o povremenom postu (autofagiji) koja podrazumeva da se 12 sati bude bez hrane što donosi mnogo toga dobrog organizmu. Praviću i sokove od ananasa, kurkume, đumbira, moju čuvenu zdravu čokoladu “volkanu”- otkriva Maja Volk.
Radionica se održava u maloj grupi.

Obavezne prijave na mejl: majavolkradionica@gmail.com ili tel. 066060820

feb
1
Sub
Naučite i vi igre bez telefona!
feb 1 @ 19:00 – 21:00
Naučite i vi igre bez telefona!

Milica Milićević će 1. februara održati u Beogradu radionicu namenjenu roditeljima, ali i bakama, dadiljama, vaspitačima i svima koje interesuje pravilan razvoj deteta. Tokom radionice Milica će predstaviti igre kojima ćete odvojili dete od telefona i naučiti ga da se zaigra samostalno. Radionice prate igre za razvijanje kreativnosti, logičkog mišljenja, matematičkih i govornih sposobnosti. Na radionicu ne treba poneti ništa osim rokovnika, ukoliko želite da imate svoje beleške. Tokom radionice Milica će sa polaznicima razgovarati i o njihovim iskustvima, dečijim igrama i ponašanju dece, pričaće o igrama koje i sama koristi u kućnom okruženju, otkriće koje su to “pametne” igračke, pokazati one koje je koristila u svom radu s decom, a deo radionice namenjen je pitanjima o vaspitanju dece u kućnom okruženju.
Vaše mesto na radionici možete rezervisati mejlom bgmedia011@gmail.com ili tel.066060820

feb
14
Pet
Ljubav u doba anksioznosti – masterclass Isidore Bjelice
feb 14 @ 19:00 – 21:00
Ljubav u doba anksioznosti - masterclass Isidore Bjelice

Ljubav u doba anksioznosti – masterclass Isidore Bjelice 14.2.2020. 19h hotel Zepter, Terazije 10, Beograd
Vaše mesto ili online ulaznicu možete rezervisati tel.066060820 ili mejlom isidorabjelicaradionica@gmail.com
Vip ulaznice
Vip druženje sa Isidorom, posluženje i priče o hermetici ljubavi od 21h
Vip ulaznice: isidorabjelicaradionica@gmail.com

Arhetipovi ljubavi predavanje Zorana Milivojevića
feb 14 @ 20:00 – 22:00
Arhetipovi ljubavi predavanje Zorana Milivojevića

Arhetipovi ljubavi, prvo predavanje Zorana Milivojevića iz ciklusa “Ljubav na psihoterapiji” 
14.februar 2020. 20h
Dom omladine, Beograd

Nikad nije bila veća potraga za ljubavlju, ali i nikad nije bilo više ljubavne nesreće, razočaranja, usamljenosti, razvoda… Zato je potrebno upoznati svoje nesvesne procese, bilo da oni dolaze iz individualnog, porodičnog ili kolektivnog nesvesnog. Arhetipske predstave su ono što dominira najdubljim slojevima nesvesnog i utiče na naše ljubavne izbore. Nesvesni procesi su ključni u zaljubljivanju. Oni nam „biraju“ osobu koju ćemo zavoleti, ali rezultati takvog načina biranja nisu baš sjajni.
Najvažnija poruka predavanja psihoterapeuta Zorana Milivojevića ARHETIPOVI LJUBAVI  koju će održati na Dan zaljubljenih 14. februara 2020. od 20h u Domu omladine će se odnositi na značajnu ulogu nesvesnog u izboru partnera i u istrajavanju u vezi.
-Mnogi su „ranjeni“ u detinjstvu kad je ljubav u pitanju, pa očekuju od partnera da im zaleči te rane iz prošlosti. Neki koji su bili voljeni  imaju ideju da će partner da im daje istu onu ljubav koju su davali mama i tata. Ali, glavni preduslov je dobar izbor partnera. Da bi neko znao da izabere, mora znati šta traži, moraju se dogovoriti njegov svesni i nesvesni deo ličnosti- objašnjava Zoran Milivojević i poziva vas da 14.februara od 20h u dvorani Doma omladine upoznate osam Arhetipova ljubavi.
Zoran Milivojević je najpoznatiji psihoterapeut na Balkanu. Autor je kultnih knjiga “Emocije” i “Formule ljubavi”, a njegovo ime nalazi se i među autorima “Svetske knjige o ljubavi”, najvećim autoritetima iz celog sveta koji su osvetleli sva lica i naličja ljubavi u knjizi “Svetska knjiga o ljubavi” u kojoj Zoran Milivojević između ostalog poručuje da zaljubljenost nije prva faza ljubavi, već prvi korak ka razočaranju.

Cena ulaznice 1200 rsd
Ulaznice se mogu kupiti na www.tickets.rs i prodajnim mestima Tickets-a.

mar
29
Ned
Radionica Ane Nadeždić “Oprosti, seti se ko si”
mar 29 @ 10:00 – 18:00
Radionica Ane Nadeždić  "Oprosti, seti se ko si"

Celodnevna radionica Ane Nadeždić “OPROSTI, SETI SE KO SI” biće održana u nedelju
29. marta 2020. u Beogradu. Više informacija: ananadezdicteam@gmail.com

 

 

To Top
error: