BG online

Seminari i radionice

okt
19
Sub
Izađite iz krize, neka vreme radi za vas
okt 19 @ 18:00 – 20:30
Izađite iz krize, neka vreme radi za vas

Ko kaže da ste u „krizi srednjih godina“? Vaše najlepše godine su upravo ove u kojima se nalazite.
Ako ste se previše istrošili dajući se drugima, ako ne znate ni gde ni kako dalje, plašite se i imate utisak da  gubite vezu  sa sobom dođite na radionicu Ane Rodić (Kouč za lični razvoj, NLP master i hipnoterapeut) “Izađite iz krize, neka vreme radi za vas” 19.oktobra (subota)od 18h do 20.30h.
Rasteretite se, uverite se da niste sami i preduzmite neke nove, vama važne korake.
Više o Ani Rodić: https://bgonline.rs/ana-rodic-intevju/
Vaše mesto na radionici “Izađite iz krize, neka vreme radi za vas” možete rezervisati mejlom psiholoskapodrska011@gmail.com ili tel.066060820
Rad u maloj grupi, obavezne rezervacije.

okt
20
Ned
Koraci ka optimalnoj ishrani
okt 20 @ 16:00 – 18:00
Koraci ka optimalnoj ishrani

Izgubite višak kilograma i poboljšajte zdravlje usavršavanjem životnih navika uz savete i podršku naturolog Georgija Nazarova.

 

 

 

okt
22
Uto
Radionica prirodne ishrane Maje Volk u Beogradu
okt 22 @ 18:00 – 20:00
Radionica prirodne ishrane Maje Volk u Beogradu

Maja Volk će 22.10. od 18h do 20h održati radionicu prirodne ishrane u Beogradu na kojoj će pored brojnih saveta o konceptu prirodne ishrane biljnim namirnicama pokazati i kako se pripremaju sokovi koji su odličan izbor za detox organizma i jačanje imuniteta, dok će deo radionice posvetiti autofagiji.
-Pitaće vas unuci jel moguće da ste znali, a da ništa niste uradili?- kaže Maja na početku  priče o tome šta sve možemo da uradimo za sebe, svoje zdravlje ali i zdravlje cele planete kada je reč o ishrani i stilu života.
-Uskoro kreće sezona slava i tradicionalnih prejedanja nezdravom hranom pa je vreme za jedan kvalitetan detoks- podseća Maja Volk. -Pomozite vašim ćelijama da budu funkcionalne, nahranite ih dobrim “gorivom”, a prirodnom ishranom možete mnogo poboljšati svoje celokupno zdravlje, za kratko vreme postići vidljiv efekat i osećati se sjajno. Na radionici ću govoriti i o povremenom postu (autofagiji) koja podrazumeva da se 12 sati bude bez hrane što donosi mnogo toga dobrog organizmu. Praviću i sokove od ananasa, kurkume, đumbira, moju čuvenu zdravu čokoladu “volkanu”- otkriva Maja Volk.
Radionica se održava u maloj grupi.

Obavezne prijave na mejl: majavolkradionica@gmail.com ili tel. 066060820

okt
27
Ned
Oprosti, seti se ko si
okt 27 @ 10:00 – 18:00
Oprosti, seti se ko si

„Oprosti, seti se ko si“ je celodnevna radionica koju će Ana Nadeždić life coach & motivational speaker održati u Beogradu 27.10.2019. od 10h do 18h. Polaznici radionice će imati priliku da duboko osete sebe i svoje autentično biće, kao i da iskuse različite tehnike opraštanja. Naučiće i 5 ključnih 5 koraka, koji vode od problema do ostvarenja želja. Naučiće kako da budu u miru s svojim mislima.

Informacije: ananadezdicteam@gmail.com

okt
29
Uto
Kako preživeti pubertet?
okt 29 @ 18:00 – 20:00
Kako preživeti pubertet?

Svakom roditelju pubertet neizbežno ulazi u kuću, ali ne postoje uputstva o tome kako da „rukuje“ svojim detetom u ovoj fazi razvoja. Kako se nositi sa promenama dece u periodu puberteta, kako zadržati kontrolu i granice, a ipak dati određeni stepen slobode deci, kako prevenirati uticaj vršnjaka…? Ovo su pitanja koja često muče roditelje tinejdžera.
Dobar odnos između roditelja i dece je u pronalaženju ravnoteže između dozvoljavanja da istražuju i zadrže svoju nezavisnost i njihovog zaštićivanja i postavljanja granica.
U toku je prijava za radionicu namenjenu roditeljima „Kako preživeti pubertet deteta“ na kojoj će stručni tim EDUCENTRA govoriti o tome kako uspostaviti ravnotežu između zahteva dece i roditeljskih granica, kako i koliko slobode dati deci da bi se ona osećala slobodno i samostalno, a da pri tom ne čine sebi štetu.
Radionica će se održati 29.10.2019. u terminu od 18h do 20h.
Informacije i prijave su putem imejla psiholoskapodrska011@gmail.com ili tel.066060820.
Na isti imejl, prilikom prijave, možete poslati pitanja o kojima želite da razgovarate tokom radionice (najkasnije do 27.10.2019).

nov
8
Pet
Pobedite anksioznost
nov 8 @ 19:00 – 22:00
Pobedite anksioznost

Kad smo pred važnim životnim odlukama i kad ne znamo da li je ono što radimo ispravno, najčešće se sretnemo sa anksioznošću. Ona je u tom trenutku ogledalo toga kako se osećamo i naše unutrašnje borbe, kaže Slađana Pavlović, NLP coach i hipnoterapeut koja je i sama prolazila ni malo lak put popločan osećanjima koja prate osobe koje imaju problem sa anksioznošću.
Slađana Pavlović će 08.11. u Beogradu održati radionicu “Pobedite anksioznost ” na kojoj će sa polaznicima podeliti brojne tehnike koje su i njoj pomogle da ostavi iza sebe osećaj straha, uznemirenosti, strepnje koji su neretko bili praćeni napadima panike.
-Često sami sebe nesvesno stavljamo u stanje anksioznosti, a na radionici 17. oktobra ću objasniti polaznicima kako mogu da izađu na kraj sa sobom u stresnim situacijama. I sama sam nekad prolazila kroz sve to, tražila pomoć gde god je postojala neka nada, proučavala brojna istraživanja, primenjivala razne tehnike, a one koje su mi donele rezultat ću preneti drugima. Između ostalog na radionici ću naučiti druge kako da neutrališu strah koji je u njima, oslobode se nemira, panike, crnih misli… – kaže Slađana Pavlović. – Možda se nakon ove radionice neki više neće plašiti letenja ili vožnje gradskim prevozom ili će možda voziti automobil bez knedle u grlu. Mnogi su se uz ove tehnike oslobodili straha pred polaganje ispita ili nečeg što im je stvaralo zebnju. Uvek kažem ljudima da dozvole sebi da veruju da je sve moguće i da skoro ništa nije u realnosti onako kako ponekad misle da jeste.

Više informacija o radionici 8. novembra tel. 066060820 ili putem mejla: psiholoskapodrska011@gmail.com
Intervju sa Slađanom Pavlović možete pročitati ovde: https://bgonline.rs/sladjana-pavlovic-intervju/

To Top