fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Čajevi protiv stresa, nesanice, otečenosti, celulita…

Biljne mešavine iz netaknute priode

Biljne mešavine “Delfi Elena” fitoterapeuta Jelene Simunović koja je dugo i pažljivo osmišljavala ove čajeve uz podršku lekarke sa velikim iskustvom u fitoterepiji, odlični su prirodni izbor za efikasnu borbu protiv stresa, celulita ali i za opuštanje. Jelena Simunović uvek napominje i podseća da nekontrolisano i neograničeno konzumiranje čajeva može biti štetno po zdravlje, kao i da je preporuka praviti pauzu u konzumaciji čaja na svaka tri meseca. U kreiranju čajeva s potpisom Delfi Elena, Jelena je imala veliku podršku čuvenog terapeuta Peđe Filipovića koji je i sam oduševljen njenim biljnim mešavinama.
-Trave koje se koriste u ovim mešavinama su sa naših prostora, sa Stare planine i pripremljene su po tradicionalnim recepturama- kaže Jelena Simunović koja se dve decenije bavi izučavanjem lekovitog bilja.
ANTISTRES mešavina se koristi kod stanja povišenog stresa, sa ciljem otklanjanja nervoze i smanjenja napetosti. Ovaj čaj povoljno utiče i na nesanicu.U osnovi ovog čaja je matičnjak, a pored ove biljke u antistres čaju nalaze se i kantarion, nana i neven. DETOX mešavina ubrzava metabolizam i čisti organizam čime se postiže smanjenje kilograma. Ovaj čaj otklanja znake umora i u njemu preovladava list krušine uz dodatak maslačka, hajdučke trave i đumbira. ANTICELULIT mešavina se koristi kad želite da se oslobodite viška vode iz organizma. Sadrži list bršljana,list brusnice,koren sladića i malsačak. Ovaj čaj razgrađuje masne naslage i utiče na ubrzavanje metabolizama…

Foto: Marija Nisić

Biljne mešavine “Delfi Elena” po ceni od 1200 din (cena za 1 kutiju čaja) + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Konflikti, patnja i nesuglasice u porodici mogu da se prevaziđu…
error: