BG online

Vesti

Business Café putuje u Zrenjanin

PREDUZETNIČKE PRIČE USPEŠNIH, ZADOVOLJNIH I HRABRIH LJUDI

Popularno okupljanje preduzetnika Business Café širi preduzetnički duh, razmenu znanja, ideja i iskustava po celoj Srbiji! Pod sloganom „Razvijaj lokalno – deluj globalno“, po prvi put će gostovati u Zrenjaninu, 28. marta 2017. godine, a održaće se u popularnom zrenjaninskom lokalu Concept Bar & Restaurant Kafemat ZR.
Iskustva i saveti onih koji RAZVIJAJU LOKALNO, a DELUJU GLOBALNO su uvek dragocena i dobrodošla. Upravo to će sa nama podeliti gosti 22. Business Café Srbija – Zrenjanin:
• Goran Kovačević, vlasnik i direktor trgovinskog lanca Gomeks, ali i predsednik Upravnog odbora NALED-a, član Predsedništva Unije poslodavaca Srbije, član udruženja ZREPOK, član Socijalno-ekonomskog saveta Republike Srbije i predsednik Upravnog odbora Narodnog pozorišta u Zrenjaninu. Dobitnik je mnogih nagrada u oblasti privrede i aktivan je na promovisanju društveno odgovornog poslovanja i kulture. Za 22 godine poslovanja, Gomex je od male porodične firme postao jedan od najvećih lanaca supermarketa u Vojvodini, sa preko 1500 zaposlenih, i više od 140 prodajnih objekata. Svoje veliko znanje i stečeno iskustvo, kao i dragocene savete, Goran je uvek spreman da podeli sa preduzetnicima i na taj način pomogne u prevazilaženju nekih od ključnih prepreka koje im se nalaze na putu.
• Smiljana Stojanović, vlasnica i direktorka kompanije Kuerk iz Beočina, kao i član Skupštine Unije poslodavaca Vojvodine, Udruženja „Pokreni se za posao“, Saveza pronalazača i saradnik Regionalne razvojne agencije „Bačka“. Nakon decenija rada u gumarskoj industriji, u svojoj 59-oj godini pokrenula je porodični biznis i uspela da sa svojim proizvodima dođe do američkog i azerbejdžanskog tržišta. Vlasnica je nekoliko priznatih i zaštićenih patenata.
• Vladimir Kovač, izvršni direktor u marketinškoj firmi Creative Media Art. Sa svojim timom od 2013. godine razvija Webiz projekat koji danas predstavlja najmasovniji i najkvalitetniji koncept edukativnih događaja. Pod Webiz brendom razvio je Webiz konferenciju, najveću konferenciju u Srbiji koja se bavi promocijom IT industrije, digitalnih tehnologija i tehnološkog preduzetništva namenjenu mladima. Pored konferencije Webiz obuhvata i Program poslovne edukacije, jedinstven edukativni program namenjen poslovnim ljudima koji teže da digitalizuju svoje poslovanje i iskoriste benefite interneta kao globalnog tržišta i jedinstvenog kanala komunikacije.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Sa temom “U vrtlogu uspeha” Beograd je po 16. put…
error: