BG online

News

Business Cafe krstari Balkanom

Sa više od 150 gostiju u Zagrebu koji su iz čak pet zemalja stigli na event pod nazivom”PROFIT I UTICAJ”, uspešno je započeta osma sezona Business Cafea.
U Zagrebu ekipa ovog popularnog brenda dočekuje goste s novim pričama 29.marta, dok će se u Makedoniji 8. februara preduzetnici družiti na ovom eventu:https://businesscafe.info/event/4698/, 12.februara u Ljubljani  https://businesscafe.info/event/business-cafe-slovenia-uresnicitev-sanj/, a po prvi put Business Cafe putuje u Beč  15.februara  https://businesscafe.info/event/1-business-cafe-vienna-austria/ što je odlična prilika za poslovne susrete svima koji planiraju posao van granica ili da ga dodatno prošire. Business Cafe organizovati druženje i u Podgorici https://businesscafe.info/event/7-business-cafe-u-podgorici-slusaj-sebe/
Business Café su organizovana druženja malih preduzetnika i onih koji to žele da budu.
Sve je počelo 2011. godine spontano, nakon informacije da se 57% poslova na ovim prostorima sklapa uz kafu. Ušavši u osmu godinu poslovanja Business Café i dalje uspešno šalje dve poruke:
1. NISMO SAMI – kad pokrećemo i vodimo sopstveni biznis, svi prolazimo kroz iste uspone i padove
2. MOGUĆE JE USPETI I SADA I OVDE – na ovim prostorima, uprkos svemu i svima, što priče gostiju Business cafe-a uvek iznova potvrđuju
Business Cafe se uz Srbiju održava i u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Austriji.
Business Café nije samo najpopularnije druženje preduzetnika na prostorima JI Evrope, nego je nastao novi pokret, zajednica drugačijih preduzetnika koji promovišu nov način poslovanja.

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Koncert u Beogradu 24. februara Pioniri elektronske muzike KRAFTWERK osvojili…