BG online

Sajam automobila
Vesti

Više od žurke

Gile, Cane, Rambo puštaju ploče

Ovogodišnji ambasador Record Store Day-a koji će se održati u Beogradu 21. aprila (bivša zgrada Kluza u Masarikovoj ulici) je frontmen kultne grupe Električni orgazam Srđan Gojković Gile, koji se sa pločama upoznao preko oca koji je radio na Radio Beogradu.
-Tri ploče koje računam kao svoje su deo kolekcije mog tate: prva kompilacija Rolingstounsa, Bitlsi i Sgt. Peppers Lonely Heart Club band u izdanju Jugotona i Areta Frenklin/Aretha Arrives. Za te ploče sam se vezao i posle svih ovih godina ta tri albuma su, za mene među kapitalnim muzičkim delima- rekao je Gile.

Rok fotograf Goranka Matić doprineće novom vizuelnom identitetu ovog događaja printovima njenih fotografija velikih formata kao i posebno dizajniranim kolažima omota kultnih albuma.
Za gramofonima će se naći 21.aprila Cane (Partibrejkers, Škrtice), DJ Njegova Ekselencija Crni Zub (Disciplin A Kitschme), Gile (Električni orgazam),Vikler (Bad Copy), Vuča (Darkwood Dub. Minilinija), Vukašin (irieFM), Kojot (Hornsman Coyote, ex Eyesburn), Vasil Hadžimanov, Oliver Nektarijević (Kanda, Kodža i Nebojša) i Rambo Amadeus.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Izdavačka kuća Laguna i lanac knjižara Delfi organizuju još jednu…