fbpx

BG online

Vesti

BGonline vas vodi na premijeru filma “Dobri dinosaurus”

“Dobri dinosaurus” je topla i emotivna priča filmskog studija Dizni Piksar koja će zasigurno zagrejati srca male i velike publike ove zime. Prijateljstvo koje se razvija između dva glavna junaka, dinosaurusa Arla i dečaka Pege, pobediće sve strahove. U svetu dinosaurusa jedan apatosaurus po imenu Arlo pronalazi ljudskog prijatelja, dečaka Pegu. Dok bude putovao kroz nemilosrdne i misteriozne predele, Arlo će naučiti kako da se izbori sa svojim strahovima i otkriće za šta je stvarno sposoban.
-Dobri dinosaurus’ je jedan od najemotivnijih filmova koje smo ikad snimili- kaže izvršni producent Džon Laseter i dodaje da je ovo veoma poseban film.

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke. Glasove glavnim likovima u filmu pozajmili su Stefan Kapičić, Voja Brajović, Dušica Novaković, Marko Vukomanović, Dragan Vujić, Jelisaveta Karadžić, Nikola Bulatović, Marko Marković, Rista Milutinović, Danijel Korša, Matija Stanković, Katarina Kovačević. Ekipa koja je učestvovavala u sinhronizaciji prisustvovaće i premijeri u bioskopu Cineplexx Delta City 10.januara 2015..dobriDinosaurusi1

BGonline vas vodi na svečanu premijeru sinhronizovanog 3D animiranog filma “DOBRI DINOSAURUS” u nedelju, 10. januara u bioskopu Cineplexx Delta City, sa početkom u 17.30 časova. Tri najbrža čitaoca koji nam posalju prijavu na fb stranicu BGonline-a  dobiće po 2 ulaznice za projekciju 10.januara.

Od 7. Januara ovaj film će se pretpremijerno prikazivati u odabranim bioskopima u Srbiji (Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Dom Sindikata, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Cinemas Pančevo, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica), a od 14. januara, “DOBRI DINOSAURUS” stiže na redovne repertoare svih bioskopa, a biće dostupan u 2D i 3D tehnici.

Pogledajte trejler filma:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
SPREČITE GUBITAK LJUBAVI I SAMOPOŠTOVANJA “Uspostavljanjem poverenja, vraća se i…
error: