BG online

Roditeljstvo

Besplatne radionice, kvizovi, pričaonice i promocije knjiga za najmlađe

Od petka 23. septembra do nedelje 25. septembra u knjižarama Delfi i Dexy Co Kids radnjama mališane očekuje zabava koju će dugo pamtiti. Osim popusta za najmlađe čitaoce, organizovan je i veoma zanimljiv program.besplatneradionice

Petak, 23. septembar, knjižara Delfi SKC:
18.00 – promocija knjige „Karavan čudesa“ jednog od najpopularnijih pisaca za decu Uroša Petrovića.
„Karavan čudesa“ je uzbudljiva avanturistička priča o borbi troje dece za opstanak, ali i simbolična parabola o odrastanju i sazrevanju sagledana kroz prevazilaženje tegoba i prepreka, bilo spoljašnjih, bilo onih koje proističu iz prirode pojedinca.
besplatneradionice1Subota 24. septembar, knjižara Delfi SKC:
12.00 – 13.00 – ilustrator Tihomir Čelanović održaće radionicu „Naučimo da crtamo“.
13.00 – 15.00 – kviz „Više igre – više znanja“. Učestvuj u kvizu i pokaži koliko poznaješ mapu sveta i carstvo životinja!
15.00 – 17.00 – druženje sa Dragoslavom Paunovićem i Brankom Stevanovićem koji će na duhovit način izvoditi eksperimente i trikove iz knjige „Urnebesna fizika“, a predstaviće i razne zgode i nezgode Kraljevića Marka, zajedno sa Markom Aleksićem, autorom knjige „Marko Kraljević, čovek koji je postao legenda“.
17.00 – 21.00 – najzabavnija Lego radionica! Priključite se takmičenju u brzom slaganju na kojem će svi završeni radovi biti nagrađeni Lego poklončićem.
Subota, 24. septembar, Dexy Co Kids radnja, TC Ušće:
17.00 – 18.30 – Ljubivoje Ršumović potpisuje svoje knjige.
Nedelja, 25. septembar, knjižara Delfi SKC:
12.00 – 13.00 – predavanje Aleksandra Diklića „Beograd večiti grad – šetnja kroz vekove“.
13.00 – 16.00 – Mali kulinari, pripremite se da dekorišete ukusne mafine u improvizovanoj poslastičarskoj radionici Dr Oetker!
16.00 – 17.00 – Saznajte tajnu bakine škrinje – u predstavi koja govori o uspomenama, običajima i nameni starih porodičnih predmeta koje treba čuvati od zaborava!

Učešće u programima je besplatno!

U knjižarama Delfi i Dexy Co Kids radnjama popusti na Lagunina izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35%, a za četiri i više knjiga za decu 40%.

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
GDE JE NESTALA LOJALNOST? Najpopularije druženje malih preduzetnika Business Café…