BG online

Vesti

Besplatna škola komunikacije za mlade

Komunikacijom do uspeha

Tokom aprila i maja CEPORA, uz finansijsku podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, organizuje besplatnu Školu komunikacije za mlade. Obuka se sastoji od četiri visoko interaktivne radionice u trajanju od po 4 sata. Prvi ciklus obuke kreće 13. aprila u Palati Beograđanka. Sa mladima će raditi stručni predavači koji će ih, kroz serije vežbi i igri, voditi kroz teme treninga, tako da učesnici na radionicama imaju priliku da vežbaju primenu znanja i time razvijaju svoje veštine.
-Do sada je u ovom programu učestvovalo 140 mladih. Interaktivnost, zabava, edukacija, pristupačnost, zadovoljstvo – glavni su elementi koje ističe svaka grupa polaznika, a oni svoje utiske dele i sa drugima, te veliki broj novih učesnika dolazi preko preporuke mladih koji su program već prošli. To je za nas zaista najbolja reklama i potvrda da ono što radimo sa njima mladima stvarno znači”, ističe Lidija Bukvić, programski direktor Cepore.
Teme koje se obrađuju u Školi komunikacije su emocionalna pismenost, aktivno slušanje, asertivnost i rešavanje konflikata. Svakoj temi posvećena je po jedna radionica.
Mladi se za Ceporinu Školu komunikacije mogu prijaviti preko onlajn formulara: https://forms.gle/LMh7BPnpFKzoyqXd9

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Najbolnija je samoća u siromašnom partnerskom odnosu Kako pronaći partnera…