fbpx

BG online

ODMOR I PUTOVANJA

Beg od bolesti i terapija u potrazi za utehom i zaboravom

Samo sam u zagrljaju svoje dece i karipskog sunca bila istinski srećna i mirna

Isidora Bjelica obožava putovanja i do sad je nekoliko puta obišla zemaljsku kuglu. Dok neki ljudi ne razumeju potrebu za putovanjima i iscrpljuju svoje snove i energiju zidajući kuće i skupljajući novac, popularna književnica je celog života putnik-tragač, a širom sveta je nalazila inspiraciju za mnoge svoje knjige.

Isidora Bjelica

Kad podsvest piše knjigu vašeg života…

Karipska ostrva koja se prostiru od Floride na severu do Venecuele u Južnoj Americi su mesto posebne inspiracije i emocije za Isidoru Bjelicu. Pre trinaest godina ona je ispisala stranice romana “Voleti i umreti na Karibima” koji je sad u dopunjenom izdanju ponovo pred čitaocima. Njima se Isidora kao i uvek iskreno obratila i otkrila da je šokirana saznanjem da je pre mnogo godina ispisala stranice sopstvene budućnosti…
“Dragi moji čitaoci, kad sam ponovo uzela u ruke knjigu “Voleti i umreti na Karibima” zaledila sam se od straha… Ja sam te davne 2006. zapravo pisala o sebi 2014.! O sebi koja bežim od smrtonosnih terapija i još smrtonosnije dijagnoze da potražim tek nekoliko dana sreće, utehe, zaborava, sunca, tirkiznog mora pre nego što odem sa ovog sveta. Karibi su moja najveća strast, moja utopija, moj san, moj beg iz surove stvarnosti. Samo sam u zagrljaju svoje dece i karipskog sunca bila istinski srećna i mirna. Ali “Voleti i umreti na Karibima” nije samo priča o skrivenom raju, to je knjiga u kojoj moja podsvest, moje skriveno “ja” piše o sebi, o bolesti, o strahu, o kraju života, mnogo godina pre nego što će se to zaista desiti.
Ova knjiga potvrđuje da mi već znamo sve ono što će se desiti jer se sve zapravo dešava sada. Večno sada objedinjuje i prošlost i budućnost i ova je knjiga dokaz da vreme ne postoji. Iluzija vremena topi se u beskonačnosti karipskog raja. Pod peskom, suncem i morem Kariba…”

Knjige Isidore Bjelice “Mali vodič za ljubavnu sreću”(cena 699 dinara + troškovi dostave), “Poslednji put”(cena 699 dinara + troškovi dostave), “Šta žene žele”(cena 749 dinara + troškovi dostave) i “Škola za anđele” (cena 749 dinara + troškovi dostave) možete poručiti telefonom 066 060 820 ili putem porudžbenice:

Lekcije ljubavi Isidore Bjelice

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Lažna mudrost u glavama najmlađih “Virtuelni sadržaji su zaustavili razvoj…
error: