BG online

Grafima
Estetika

„Beauty sleep“ više nije samo mit

Maske za odmornu kožu nakon buđenja

Vreme, nauka i posvećenost su od ključnog značaja za razvoj NIVEA maski za lice. Dr. Svenja Molgard, menadžerka laboratorije u Odeljenju za NIVEA negu lica u okviru Centru za istraživanje i razvoj proizvoda za negu kože kompanije Beiersdorf napominje da se prilikom razvoja proizvoda u kozmetičkoj industriji uvek polazi od jednog pitanja: Kako funkcioniše naša koža? Kao naučnica i bivši farmaceut ona je jedan od pokretača razvoja novih NIVEA maski za lice.
-U savremenom društvu žudimo za prijatnim trenucima posvećenim nezi i uživanju. Želimo da ugodimo sebi, a maska za lice je proizvod koji nam omogućava da na trenutak zaboravimo na svakodnevne obaveze i posvetimo se samo sebi. Pored toga, nega lica mi je posebno zanimljiva jer je koža lica na neki način jedinstvena i razlikuje se od kože tela. Postoji toliko različitih tipova kože koji imaju svoje potrebe, a naš cilj je da te potrebe ispunimo. Svaki proizvod proveravamo u velikom broju ciklusa testiranja jer kao naučnici želimo da budemo sigurni da su NIVEA proizvodi visokog kvaliteta, ali nam je i važno da oni budu upakovani u ambalažu koja će privući potrošače. Da bismo ostvarili te ciljeve, uzimamo u obzir karakteristike različitih starosnih grupa i njihove potrebe. Potrošački testovi su nam otkrili da s vremena na vreme žene vole da probaju nove kozmetičke proizvode. One su radoznale i zanima ih šta sve može da se nađe na tržištu. Upravo zbog toga, pojedinačna pakovanja proizvoda, kakva imaju i NIVEA maske za lice, savršen su izbor za potrošače koji su u potrazi za novim proizvodima.
NIVEA Sleeping Melt-in maske koriste se tokom noći i neguju kožu dok spavamo. Kako one deluju?
-Tokom dana našoj koži je potrebna zaštita od UV zračenja i mnogih drugih štetnih faktora. Međutim, mi često imamo previše obaveza da bismo sebi priuštili neku dodatnu negu i nemamo vremena da sačekamo da maska deluje. Tokom noći koža ima dovoljno vremena da se obnavlja i zato je noćna maska savršen proizvod. NIVEA Melt-in Sleeping maska sadrži formulaciju koju koža upija tokom noći, a njena nežna tekstura je veoma prijatna. Zahvaljujući svojim korisnim svojstvima, NIVEA Melt-in Sleeping maska ima vidljivo dejstvo a „beauty sleep“ više nije samo mit – koža je ujutru lepa i odmorna. Upotpunite večernju rutinu za negu lica maskom koja odgovara potrebama vaše kože – za hidrataciju ili protiv bora, i ujutru ćete biti zadivljeni rezultatima.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kontakt će se po treći put održati u Beogradu od…