fbpx

BG online

Vesti

Bajagini hitovi u raskošnim aranžmanima

Publika hoće još

Bajaga i Instruktori su 5. decembra sa orkestrom „Beogradski solisti“ i horom „Lola“ priredili publici u Sava Centru tokom više od dva i po sata doživljaj za nezaborav i na fantastičan način započeli proslavu 35 godina postojanja benda. Pesme iz svih faza karijere Bajage i Instruktora izvođene su pod dirigentskom palicom Vojkana Borisavljevića. Dok su se nizali najveći hitovi benda u raskošnim aranžmanima „Još te volim“ i „Zmaj od Noćaja“ bile su sjajan uvod u jedinstveno muzičko putovanje od 1984. do danas.
Svetleo je Sava Centar uz „Zažmuri“, što je uveliko tradicija kad se zasvira ova vanvremenska balada, na koju je savršeno legao „Ruski voz“. Sopran Nataša Tasić pokazala je raskoš svog glasa u „Buđenju ranog proleća“, a finiš nije mogao da prođe bez velikih hitova – „Plavi safir“, „Ti se ljubiš“, Moji drugovi“…
U finišu koncerta je izvedena numera „Što ne može niko, možeš ti“ koja uz orkestar i hor zvuči nestvarno. Na bis su se prvo vratili Bajaga i Saša Lokner uz „Otkada tebe volim“, pa im se ostatak grupe pridružio u „Tišini“. Publici ni to nije bilo dosta, pa je na drugom bisu posle gromoglasnih ovacija Bajaga otpevao „Tamaru“ i „Gore dole“.
Drugi koncert, u istoj postavci i na istom mestu, zakazan je za 6.12., a treći i četvrti koncerti su 8. i 9. decembra.

Foto: Marina Pešić

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Život između korica Naučite da komunicirate da biste se bolje…
error: