BG online

Vesti

Automobil godine 2016.

NOVA ERA U OPELU

Žiri koji čini 58 eminentnih novinara iz 22 evropske zemlje na Salonu automobila u Ženevi nagradio je Opel Astru sa 294 od mogućih 309 poena, pa je tako Opel Astra ovo takmičenje završila ispred Volvoa XC90 i Mazde MX-5.
Astra je izašla kao pobednik među sedam „COTY“ finalista. Više od 40 novih modela automobila, od sportskih roudstera do premijum limuzina i SUV-a, našlo se među kandidatima.
-Nova Astra predstavlja početak nove ere u Opelu, a pobeda u ovogodišnjem izboru za automobil godine pokazuje da smo na pravom putu- rekao je dr Karl-Tomas Nojman.opelAstra
Nova Astra je od svog lansiranja prošle jeseni već dobitnica međunarodnih priznanja poput „SAFETYBEST 2015“ i „Zlatnog volana 2015.“. Takođe je osvojila maksimalnih pet zvezdica na Euro NCAP „kreš“ testu.
Hečbek i Sports Tourer karavan, bazirani su na potpuno novoj lakoj arhitekturi. Snagu ekskluzivno isporučuju benzinski i dizel motori poslednje generacije. Integracija pametnih mobilnih telefona i revolucionaran sistem personalne konektivnosti i servisne asistencije, Opel OnStar, obezbeđuje najmoderniju povezanost.
Astra takođe nastavlja Opelovu tradiciju uvođenja sistema i tehnologija, koje su ranije bile dostupne isključivo u višim segmentima automobila, poput IntelliLux LED® matričnih svetala.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
POSLE 30 GODINA KARIJERE OBARAJU LIČNE REKORDE Jedan od najvećih…
error: