BG online

Vesti

Atraktivne sajamske cene i popusti za Opelove automobile

Kompanija Opel Srbija pripremila je atraktivne sajamske akcije, popuste, kao i specijalne uslove finansiranja za posetioce ovogodišnjeg BG Car Show-a, koji se održava od 22. do 28. marta u Beogradu.
Opel će u hali 4 predstaviti najnovije modele, a sajamska akcija se odnosi na modele: OPEL CORSA Selection, OPEL ASTRA Sedan Enjoy, OPEL CROSSLAND X Enjoy.
Agilna, spretna i sigurna Opel Corsa Selection u specijalnoj sajamskoj akciji nudi se sa troja vrata, 1.2 motorom snage od 70 KS koštaće 9.990 evra. Snažni motori male potrošnje menjaju predstavu o performansama i efikasnosti malih automobila, a za bezbednost su zaduženi tehnološki najnapredniji sistemi pomoći ikad ugrađeni u automobile.
Cena Opel Astre Sedan Enjoy koja je elegantna spolja i raskošna iznutra, sa 1.6 motorom snage 115KS na sajamskoj akciji biće 12.490 evra.
Opel Crossland X Enjoy poseduje jedinstvenu specifičnost – fantastični enterijer usmeren na one koji žele unapređenu funkcionalnost i praktičnost za svoju porodicu. Sa 1.2 motorom snage 81KS na sajamskoj akciji iznosiće 13.910 evra.
Opcioni dvobojni krov, veliki prtljažnik, kao i izuzetan komfor za putnike kada je reč o unutrašnjosti, radio R 4.0 IntelliLink 7″ kolor ekran osetljiv na dodir neki su od glavnih atributa Crossland X Enjoy modela na sajamskoj ponudi Opel Srbije.
Tokom BG Car Show-a kupci mogu da se opredele i za specijalne uslove Opel finansiranja koje podrazumeva posebnu ponudu za kupovinu novih Opel vozila (ADAM, Corsa, Astra limuzina, Astra, Astra Sports Tourer, Mokka X i Nova Insignia) uz 0.0% kamate za kredit u iznosu do 10.000 EUR i rokom otplate do 36 meseci namenjena fizičkim licima. U s zavisnosti od perioda otplate, novi automobil može da se kupi na kredit beskamatno ili sa najnižom ratom.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Moderniji, lepši, udobniji... Kultno mesto na Trgu Nikole Pašića, dvorana…