fbpx

BG online

HOTELI

Aquaworld Resort, Budimpešta

POPUST ZA PAROVE I PORODICE

Omiljeni SPA hotel turista iz regiona Aquaworld Resort Budapest (Mađarska) organizovao je gala zabavu za domaće i inostrane partnere, čime je zaokružena još jedna veoma uspešna poslovna godina ovog poznatog hotela.
Nakon što su posluženi najboljim mađarskim vinima, brojni gosti bili su u prilici da isprate reviju najnovije kolekcije poznatog britanskog brenda “Irynvigre”.
Usledio je pozdravni govor generalnog menadžera Aquaworld Resort Budapest hotela, gospodina Markusa Ernsta, koji je na iznenađenje prisutnih govor održao iz bazena, bosih nogu, a sve kako bi na simboličan način ispričao priču o kvalitetu i temperaturi vode u ovom hotelu.
Goste je zatim zabavljao mađioničar, a usledila je večera uz koktel i odičnu muziku. Gosti su bili u prilici i da se fotografišu sa unikatnim kapama poznate mađarske kreatorke.
Aquaworld Resort Budapest pripremio je za goste iz Srbije i regiona brojne popuste za zimsku, ali i prolećnu sezonu, pa će jedinstvenu priliku da borave u ovom prelepom hotelu, imati i posetioci sa nešto skromnijim kućnim budžetom.
Promotivne akcije hotela uveliko traju, a specijalni popusti obezbeđeni su parovima i porodicama sa decom.

Foto: promo

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
U sklopu akcije "Obnovimo sebe, podignimo Stupove" snimlјena je Božićna…
error: