BG online

Sajam tehnike
Vesti

Antistres dan 11. oktobra u Beogradu

Besplatna psihološka podrška

Antistres day je deo kampanje Udruženja Herc o očuvanju i negovanju mentalnog zdravlja, kao i prevencije mentalnih poteškoća. Ovaj događaj ima za cilj pružanje neophodnih informacija o stresu i strategijama za njegovo prevazilaženje. Antistress day je prilika da naučite tehnike relaksacije i kontrole anksioznosti, ali i metode koje vode povećanju kreativnog potencijala i vitalne energije i još mnogo toga i to potpuno besplatno. U Kafeu 16, od 16h, ul Cetinjska 15, Beograd 11. oktobra posetioci će imati priliku da razgovaraju sa psiholozima i psihoterapeutima, kao i da razreše svoje nedoumice.
Udruženje Herc se bavi primarno edukacijom i pružanjem podrške, što predstavlja neizostavan deo efikasnog tretmana osoba sa neurotskim tegobama.
Drugi aspekt aktivnosti udruženja odnosi se na preventivu neurotskih poremećaja i podrazumeva edukovanje zdravih osoba u smislu razvijanja ličnih kapaciteta u očuvanju mentalnog zdravlja, kao i rad sa ciljem blagovremenog prepoznavanja i adekvatnog reagovanja u slučaju pojave prvih simptoma poremećaja iz grupe neuroza.
Usluge Udruženja Herc su besplatne (grupe samopomoći i savetovalište).

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Prebrodite smetnje u komunikaciji Umeće dobre komunikacije nije urođena osobina,…