BG online

Vesti

Ana Ivanović u filmu “Tu sam da stvaram”

SUPERMODEL, JOGA INSTRUKTORKA I SPORTISTKINJE U PRIČI O USPEHU (video)

Adidas je predstavio novi film „I’m Here to Create” („Tu sam da stvaram”) kao deo poglavlja brenda Sport16. Film predstavlja realne priče sportistkinja širom sveta koje su svojom kreativnošću prevazišle izazove, prkosile ustaljenim pravilima, izrazile sebe i eksperimentisale u ime sporta. Bez napisanog scenarija, celokupan sadržaj filma je preuzet sa društvenih mreža poznatih sportistkinja koje su na ovim platformama pokazale svoju definiciju kreativnosti u sportu.anaIvanovic
Svoju borbu ka uspehu, kroz film „I’m Here to Create”, sa svetom je podelila i teniserka Ana Ivanović. Odrastajući u bombama razorenom gradu, Ana nije prihvatala ono što je sudbina stavljala pred nju. Na kreativan način, kroz različita prilagođavanja uspela je da trenira i pronađe pravi put, sve dok nije postala globalna teniska zvezda, kakva je i danas.
Ani su se u ovom filmu pridružile i Saša Diđulijan, uspešna sportistkinja u svetu sportskog penjanja, supermodel Karli Klos i Adrien Mišler poznata joga instruktorka.
Film „ I’m Here to Create“ je prikazan u više od 50 zemalja sveta, a biće i deo velikih sportskih i kulturnih događaja, kao što su UEFA Liga šampiona, Gremi i Brit nagrade i dodela Oskara.
Film možete pogledati na linku:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Na večernjoj sceni Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica 18.…