BG online

ZDRAVLJE

Gel koji će vam promeniti kvalitet života

MALI, ALI MOĆAN MOLEKUL VODONIKA

Otok, hematom, bol i upalu – ova vrlo neprijatna stanja u kratkom vremenskom intervalu ublažava i zatim u potpunosti uklanja Active Hydrogen Professional Gel koji je prvenstveno namenjen profesionalnim sportistima i ljudima koji se izlažu fizičkom naporu prilikom treninga, ali i savremenom čoveku na čije zdravlje sve više ostavljaju trag brzi tempo života, dugotrajno sedenje, stajanje, različite povrede… Posebno se preporučuje za akutne i hronične bolove, kao i za teže povrede u ranoj fazi lečenja.

Najvažniji sastojak ovog gela je vodonik, najmanji molekul i najstariji prirodni element koji je, kako se pokazalo veoma, moćan!
U svetu je do sad urađeno na stotine naučnih studija i kliničkih ispitivanja koji su nedvosmisleno pokazali da je molekularni vodonik najjači prirodni antioksidans, jedini koji ciljano eliminiše iz organizma samo štetne slobodne radikale. Lučenje mlečne kiseline uzrok je brojnih tegoba, naročito kod ljudi koji su izloženi fizičkim naporima. Ako se gel primenjuje pre izlaganja fizičkom naporu smanjiće se i količina mlečne kiseline u mišiću, a nedugo zatim i razgraditi. Active Hydrogen Professional Gel je u potpunosti prirodan, bez kontraindikacija i mogućnosti predoziranja, a mogu ga koristiti i deca. Odličan je izbor za bilo koju vrstu hematoma, otoka, bola, diskushernije, upale mišića i tetiva, povreda… Za razliku od mnogih gelova i krema koji imaju uglavnom površinsko dejstvo, ovaj gel prodire do 5 cm kroz kožu što je ustanovljeno na dijagnostičkom ultrazvuku. Pruža momentalni osećaj hlađenja nakon utrljavanja, u kratkom roku smanjuje temperaturu upale, umanjuje otoke i neutrališe bol na duže vreme.

Od konobara do skijaša

Ovaj gel se preporučuje ljudima koji su izloženi fizičkim naporima, onima čija su kolena i zglobovi izloženi pritisku zbog stajanja poput konobara ili frizera, trudnicama, ljudima sa proširenim venama, skijašima koji često nanose ovaj gel pre izlaska na stazu, kao i nakon skijanja jer se tako smanjuje mogućnost povrede i upale mišića.

Preporuka stručnjaka i korisnika

Svi koji se povremeno bave sportom, dugo stoje, imaju bolove u leđima, ramenima i mišićima usled stresa i lučenja mlečne kiseline biće oduševljeni ovim gelom, baš što je i jedan od pionira fizioterapije na ovim prostorima, ugledni defektolog i fizioterapeut Milutin Garić. On već dve godine svakodnevno u svojoj praksi koristi Active Hydrogen Professional Gel i preporučuje ga svojim pacijentima.
– Širok je spektar dijagnoza gde može da se upotrebi ovaj gel koji daje veoma brzo prve rezultate, kako kod akutnih stanja, distorzija, oštećenja mekih tkiva, tako i kod istezanja ligamenata, izmeštanja zgloba, otoka, hematoma, podliva, kapilarnih krvarenja- kaže Milutin Garić. -Zahvaljujući ovom gelu brzo se povlače bol i otok, kod reumatskih oboljenja i degenerativnih promena kičme jako dobro rasterećuje i animira bol, stimuliše brz izlazak iz akutnog stanja čak i kod atrofičnih promena na zglobovima i kolenima, smiruje upale.
Fizioterapeut Milutin Garić koristi ovaj gel pri terapijama u svojoj ordinaciji, a savetuje upotrebu i u kućnim uslovima.
-U rehabilitaciji se gel koristi kao podloga jer je reč o vodenom rastvoru, manuleno i uz masažu se trljava u problematično mesto. Deca su sklonija povredama od odraslih, pa se i kod njih može koristiti kod bolnih stanja, kontuzija, hematoma, akutnih stanja, kad je dobro gel imati pri ruci.
Vodeni rastvor vodonika stimuliše proizvodnju kolagena, daje tonus mišićima i koži, pa je i iz tog razloga ovaj gel izuzetno koristan.
-Kod sportista se ovaj gel koristi kao terapija, ali i u preventivi. Odličan je izbor za masažu umornih mišića i kod spazma. Uz gel se sportisti lakše odmaraju i pripremaju za fizičke napore i takmičenja- objašnjava Garić.
Mnogi profesionalni sportisti su oduševljeni ovim gelom jer je uz njega oporavak lakši i jednostavniji. Jedan od zadovoljnih korisnika ovog gela je Siniša Kotur, tener i profesionalni takmičar u rvanju i MMA koji je imao tegobe zbog hronične upale leđnih i vratnih mišića.
-Mazao sam vrat i leđa tri puta dnevno. Već prilikom prvog puta sam osetio manji bol, sutradan je reakcija bila malo burnija jer je efekat gela počeo da razbija nagomilane mlečne kiseline što je uticalo da mišići dobijaju više kiseonika i da krv brže cirkuliše. Posle nedelju dana osetio sam i veću pokretljivost vrata što nisam mogao da postignem nijednim drugim preparatom niti fizikalnim terapijama, pošto je poznato da je nama rvačima posebno opterećen vrat i izložen velikim naporima, a pogotovo kod mene gde je to postalo hronično posle 28 godina bavljenja rvanjem. Prezadovoljan gelom, treninzi su mi postali lakši, brže se oporavljam, a pre svega neću ostati samo trener već sam produžio i svoju takmičarsku karijeru koja je bila pod znakom pitanja. Savetujem sve ljude, čak i one koji nisu u sportu, da obavezno probaju Active Hydrogen Professional gel. Kad je meni kao vrhunskom sportisti pomoglo, sa hroničnim stepenom upale jer su leđa i vrat trpeli višedecenijske torture i da u pripremnom periodu na leđima i vratu nosite i 200kg, onda ni vi nemate šta da izgubite- utisci su Siniše Kotura.

Budući da daje fantastične i brze rezultate kod upala mišića, otoka, bola, povreda, podliva i hematoma, ovaj gel sasvim sigurno utiče i na povećanje kvaliteta života savremenog čoveka, dece i sportista.

Cena Active Hydrogen Professional Gela 1300 dinara + PTT troškovi

Isporuka na teritoriji Srbije

Možete poručiti na broj telefona 066/060820 ili putem porudžbenice:© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
ŽELIM DA OTPUTUJEM ŠTO DALJE OD MUŽA... Glumica i stendap…