BG online

Sajam automobila
Vesti

10 poklona tokom 10 nedelja u Telenoru

Za leto 2018.pripejd i postpejd korisnike Telenora u okviru novih ponuda očekuje mnogo sadržaja uz digitalne servise i dovoljno gigabajta za njihovo korišćenje. Total postpejd paketi omogućavaju neograničene razgovore i poruke, uz izbor omiljenih digitalnih servisa, dok pripejd ponuda donosi korisnicima digitalni vaučer na Moj Telenor aplikaciji, kojim tokom 10 nedelja mogu da dobiju 10 poklona u vidu interneta i minuta.
Svi pripejd korisnici, novi i postojeći, tokom deset nedelja, od 4. juna do 10. avgusta, mogu da jednom dnevno digitalno ogrebu vaučer u Moj Telenor aplikaciji i dobiju jedan od deset poklona. (od jednog do deset gigabajta interneta, kao i dodatni minuti u Telenor mreži, koji se mogu iskoristiti do kraja dana u kome su aktivirani, u domaćem saobraćaju).
Nove Telenor pripejd korisnike očekuje aktivacija 10 000 minuta u mreži i 10GB interneta, koji važe 7 dana od aktiviranja, kao i po 10 GB svakog meseca za dve aplikacije po izboru, među kojima su Instagram, Facebook, Twitter, Viber i WhatsApp, koji važe neograničeno.
Postpejd korisnicima Total paketi omogućavaju da neograničeno pričaju i dopisuju se, kao i da imaju dovoljno interneta za surfovanje. Pored toga, na raspolaganju imaju i po 10 dodatnih gigabajta za Telenor digitalne servise – HBO GO, Deezer, Instagram, Viber, Capture, Društvene mreže (Facebook, Twitter, WhatsApp).
Uz paket „Total 2“ mogu se odabrati dve, uz „Total 5“ tri, a uz „Total 10“ četiri aplikacije u okviru mesečne pretplate. Kako se bliži leto, svim korisnicima Total paketa roming saobraćaj se tarifira po Travel Sure 10 tarifi, koja omogućava brojne pogodnosti i potpunu kontrolu troškova internet saobraćaja u romingu.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Da li se depresija može izlečiti lekovima? Kad se pojavi,…