fbpx

BG online

Sajam turizma
Vesti

10 000 ljudi na premijeri “50 nijansi- oslobođeni”

Film “PEDESET NIJANSI – OSLOBOĐENI” je izazvao nezapamćeno interesovanje kod publike i već prve večeri tokom premijernih prikazivanja ovaj film je pogledalo više od 10.000 ljudi. Premijeri u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center prisustvovale su brojne poznate ličnosti koje su prošetale crvenim tepihom, a publika je u prepunim salama sa oduševljenjem pogledala film i na kraju ga nagradila dugim aplauzom.
Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak je stigao pred Dan zaljubljenih 2018. godine.
“Pedeset nijansi – Oslobođeni” režira Džejms Foli, reditelj drugog nastavka. Scenario potpisuje Nail Leonard, a zasnovan je na svetskom bestseleru spisateljice E. L. James.
Verujući da su iza sebe ostavili senke iz prošlosti, novopečeni mladenci Kristijan i Ana potpuno se prepuštaju svom odnosu i uživaju u životu punom luksuza. Ali tek što Ana kroči u ulogu gospođe Grej, a Kristijan se opusti u novom okruženju, nove pretnje ugroziće njihov srećan kraj pre nego što on i počne. Kao i u prethodnim delovima i u filmu “Pedeset nijansi – Oslobođeni” gledaćemo dobitnicu Oskara Maršu Gej Harden i Endrua Erlija, u ulogama roditelja koji su usvojili Kristijana. Popularna muzička zvezda Rita Ora je Mia, Kristijanova sestra a Luk Grajms je Eliot, njegov brat. Deo filmske ekipe su i Dženifer El kao Karla, Anina majka i Kalum Kejt Reni kao Rej Stil, Anin očuh i Karlin bivši muž. Erik Džonson je u ulozi Džeka Hajda, Aninog bivšeg šefa. U ulozi Anine najbolje drugarice Kejt, ponovo zatičemo Eloiz Mamford.
Nakon rekordnih prodaja romana “Pedeset nijansi”, autorke E.L. Džejms i impresivnih rezultata koje su ostvarila prva dva filma, ekipa koja je radila na ovom projektu mnogo se raduje i predstojećem nastavku nakon dugogodišnje saradnje. Autorka romana i producent filma E.L. Džejms bila je i još uvek je iznenađena jačinom emocija koje je priča o Anastaziji i Kristijanu izazvala među obožavaocima. U jednom trenutku, ona je čak razmišljala da zaokruži priču samo jednom knjigom.
-Prve dve knjige pisane su kao jedna celina i zaustavila sam se kod prosidbe i pomislila “Ovo je divno. Ostavila sam ih na dobrom mestu.” Ali, dobijala sam molbe od čitalaca da pišem još. Znala sam da jedino što sledi je da Ana zatrudni, na šta Kristijanova reakcija ne može biti idealnas. Želela sam da se priča nastavi u tom pravcu. To je razlog zašto sam počela da pišem treću knjigu – da bi ga svi ugledali prestravljenog, besnog, u trenutku kada mu Ana saopšti da je trudna. On tada potpuno gubi kontrolu, jer je sam u sebi uplašeno dete- rekla je autorka i otkriva da u trećoj knjizi Kristijan napokon shvata da je vreme da prihvati ono što ga očekuje.
Glumica Dakota Džonson je izjavila:
-U ovom delu ima mnogo više neizvesnosti, sa motivima trilera, sa novim likovima i više akcije, a sve je to prožeto kroz ljubavnu priču. Priču koja se produbila i evoluirala. Anastazija i Kristijan su u braku, a Ana je i unapređena na poslu, podižući intenzitet kako privatnog, tako i profesionalnog života. Ovo je jedna velika ljubavna priča ali mi činimo sve da je održimo umerenom. Reč je o jednoj od onih neobjašnjivih povezanosti između dvoje ljudi. Kroz ove priče, zatičemo glavne protagoniste u situacijama koje zahtevaju da se jedno ili oboje prilagode zajedničkim interesima.
Film “Pedeset nijansi – Oslobođeni” sniman je uglavnom na lokacijama oko i u Vaknuveru, sa pet dana snimanja u Visleru B.C., tri dana na jugu Francuske i dva dana u Parizu. Zanimljiv podatak je da je ekipa scene iz prelepog rezorta Visler B.C. snimala u kući poznate pevačice i kantautorke Sare MekLaklen. Svi prisutni bili su zapanjeni prirodnim lepotama ovog predela.

Foto: Aleksandar Živaljević

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
DOBRE MISLI I SRCE BEZ GORČINE (Mirjana Bobić Mojsilović) Iako…
error: