BG online

News

Velika ženska priča

BUDITE JEDNA DRUGOJ PODRŠKA I INSPIRACIJA (Ženski rokovnik)

Ženski rokovnik za 2017. godinu predstavljen je u beogradskom Studentskom kulturnom centru pod sloganom „Žena ženi nije vuk“. Osnovna ideja kreatorki rokovnika bila je da se pokaže da u današnje vreme postoje žene koje su jedna drugoj inspiracija i podrška, da ima i onih koje u drugim ženama ne vide suparnice već saveznice. To su žene koje streme uspehu, ali se ne plaše tuđeg. One ga zajedno slave.
Dunja Tadić, idejni tvorac i vlasnica brenda „Ženski rokovnik“ objasnila je kako je nastala ideja za novi rokovnik:
-Kad sam pre sedam godina nakon neuspešne potrage za funkcionalnim i inspirativnim rokovnikom kreirala prvi „Ženski rokovnik“, nisam mogla ni da sanjam u šta će ta moja ideja prerasti i kako će porasti. Činjenica je da je Ženski rokovnik tokom svih tih godina postao velika ženska priča. Njegovom uspehu doprinele su samo i isključivo žene, one koje ga kupuju i koriste, koje ga godinama stvaraju i rade na njemu, pa je i ovogodišnji slogan: „Žena ženi nije vuk“ izraz zahvalnosti svima njima, ali i podsetnik kakve možemo i moramo biti.
Naslovna strana sa inspirativnim citatom „Believe in miracles“ nastala je u saradnji Natašom, Jelenom, Marijom i Nevenom, devojkama koje su poznatije kao The Frajle. One su primer ženskog zajedništva i podrške, a širom regiona poznate po svojoj neiscrpnoj energiji i muzici koju stvaraju.
-Kreativni tim Ženskog rokovnika nas je kontaktirao, preneli su nam ideju i temu sa željom da upravo ovaj novi rokovnik za 2017. godinu kreiraju i stvaraju zajedno s nama. Naslovnu stranu „Believe in miracles“ smo zajedno osmislile, a neke naše izjave i stihovi pesama nalaze se u unutrašnjosti rokovnika. Verujemo da smo zajedno, ispunjene tom ženskom energijom i našim iskrenim stavom da žena ženi nije vuk nego prijatelj, stvorile divan proizvod koji će razveseljavati korisnice rokovnika celu 2017. godinu.- izjavile su Nataša, Jelena, Marija i Nevena.
Ženski rokovnik prepoznatljiv je po zanimljivim, i u svakodnevnom životu vrlo korisnim dodacima kao što su malo ogledalo, stranice za bojenje, gumice za olovku, niz rubrika koje olakšavju svakodnevnu organizaciju.

Foto: Jelena Vlatković i Mirko Janković

Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
KAKO PREKINUTI VEZU U KOJOJ NISMO ISPUNJENI I SREĆNI? Pisac…