News

Romantična i zavodljiva filmska priča u novom spotu i pesmi Zdravka Čolića (video)

Zdravko Čolić je na svoj 66. rođendan premijerno predstavio novu pesmu “Mala” za koju tekst i muziku potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a režiju spota Aleksandar Kerekeš Keki, čija je zamisao da se emocija ove lepršave letnje pesme dočara kroz romantičnu i zavodljivu filmsku priču.
Zajedno sa ekipom saradnika, Zdravko je nedavno boravio na vrlo zanimljivim lokacijama, gotovo neprepoznatljivim i za same stanovnike Crne Gore, a spot je snimljen u dva dana sa više od trideset sati snimljenog materijala. Od Kotorske opštine do Bara, preko Skadarskog jezera, na šest različitih lokacija zabeležene su čari i lepote starih primorskih ulica i predivnih zdanja, koje do sad nisu viđene u muzičkim spotovima.
-Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pesmu i spot publici. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima- rekao je Čolić.
’Glumici Jeleni Gavrilović povjerena je glavna uloga ’Male’, kako sama pjesma i nosi naziv. Ona će vas povesti u jednu laganu romantičnu priču, koju dijeli sa modelom Bojanom Karasom. U igri zavođenja, Jelena glumi mladu filmsku divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mjestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive, koja vješto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom’, otkrio nam je reditelj Keky.

Foto: Aleksandar Kerekes Keky

2 Comments

  1. Esma
    30/05/2017 at 21:29 — Reply

    Super pjesma. I to baš za moj Rodjendan😙

  2. jasmina selimović
    30/05/2017 at 22:33 — Reply

    Pjesma je super.

Ostavite komentar

Prethodni tekst

Nastup Ramba Amadeusa na zidiću ispred Doma omladine

Sledeći tekst

Pogledajte trejler novog filma "ČUVARI PLAŽE (BAYWATCH)"