BG online

News

Zaposli se i zabavi (ITkonekt 2016)

Vilenjaci i srednjovekovni vitezovi, junakinje iz video igrica, Game of Thrones junaci, devojke hologrami- samo su neki od likova sa kojima će posetioci IT konekta moći da prošetaju 20. i 21. maja u hotelu Jugoslavija.
Ovaj događaj namenjen je IT stručnjacima i svima onima koji su u IT industriji. Oni će moći ne samo da se odlično zabave i isprobaju nove igrice, nego i da pronađu novi posao, kao i da čuju korisna i zanimljiva IT predavanja. Ovo će takođe biti i sjajna prilika za networking i pokretanje novih priča i projekata.itKonekt
Zainteresovani se mogu prijaviti na www.it-konekt.com, a uz prijavu ulaz je besplatan.
Ovo je jedini događaj koji na jednom mestu okuplja IT scenu u Srbiji. Na ovom najvećem IT sajmu u Srbiji na jednom mestu će se naći IT kompanije koje nude poslove u IT-u, IT organizacije, edukativne ustanove, IT stručnjaci, i inostrani i domaći predavači koji će držati IT predavanja.
Najmoderniji uslovi za rad koje će na događaju predstaviti IT kompanije pokazaće zašto je danas toliko dobro raditi u IT industriji.
U Srbiji postoje IT kompanije u kojima su fliperi, pikado, stoni tenis, ali i teretane, saune i bazeni sastavni deo radnog okruženja, a ovo će biti jedinstvena prilika da se na jednom mestu uživo vidi deo atmosfere koji vlada u ovim kompanijama, na ITkonektu 20. i 21. maja u hotelu Jugoslavija.
Najveća IT zajednica u Srbiji IT konekt okuplja studente tehničkih i IT nauka, juniore u IT-ju, ali i iskusne seniore i menadžere velikih IT projekata. Cilj IT konekta je da  podstakne razvoj IT sektora u Srbiji i regionu i umreži IT kompanije, organizacije, gejming scenu, starupove i IT stručnjake.

Prilika za žene u IT-ju

ITkonekt i Ambasada Izraela organizuju Start Tel Aviv takmičenje za žene u IT-ju, koje imaju pokrenut neki startap. Sve zainteresovane dame mogu prijaviti svoj startap na sledećem linku do 9. maja. Da bi konkurisale, dame moraju da budu starosti od 25 do 40 godina, da imaju IT startap u oblasti web ili mobilnih tehnologija sa sedištem u Republici Srbiji, kao i da je startap u početnoj fazi. Finalisti će se uživo predstaviti na Start Tel Aviv takmičenju u okviru ITkonekt događaja 20. maja, gde će biti i proglašen pobednik.

Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
SPOT I PESMA OD 6 MINUTA ROK BALADA PARNOG VALJKA…