BG online

Honey Slim sirup
News

Slepa kuvarica, pobednica šou programa “Master Chef”

NE PLAŠITE SE NEUSPEHA

Kristin Ha (SAD) je slepa, ali uprkos tome fantastično kuva. Od nedavno nosi titulu pobednice treće sezone američkog takmičarskog šou-a „Master Chef“. Tokom boravka u Beogradu Kristin je u organizaciji Ambasade SAD pripremila za članove Saveza slepih i slabovidih iz Beograda brojne specijalitete.
-Moja mana mi onemogućava da vidim hranu, pročitam recepte i da kuvam, pa je tako ono što radim zasnovano na iskustvu. Mogu da koristim čula mirisa i ukusa. Korišćenjem svih čula možemo postati odlični kuvari- rekla je Kristin u intervjuu za EDU TV i dodala da je veoma važno ne plašiti se, kako kuvanja, tako i neuspeha.
-Za kuvanje su potrebni znanje i talenat, kao i praksa. Učite od ljudi iz vašeg okruženja, provodite vreme sa njima u kuhinji, učite od onih koji imaju više iskustva. Ja sam pored svoje majke to naučila- otkrila je Kristin.
Intervju sa ovom talentovanom i nesvakidašnjom kuvaricom možete pogledati OVDE:

code here
Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
Na Adi Ciganliji će se 7.juna od 10h (Terapijski vrt…