BG online

Klinika DE
ODMOR I PUTOVANJA

Septembarski pozdrav životnoj energiji na Kopaoniku

7 DANA UČENJA I UŽIVANJA

U saradnji sa Wellness akademijom Peđa Filipović u hotelskom kompleksu Kraljevi Čardaci Spa na Kopaoniku od 2. do 9. septembra 2017. održaće se sedmodnevni program relaksacije i druženja “Pozdrav životnoj energiji”.
Tokom ovog programa čiji je kreator Peđa Filipović primenjivaće se i učiti AI CHI tehnika japanskog stručnjaka Jun Konna namenjen harmonizaciji protoka životne energije.
Svi gosti Kraljevih čardaka i našeg čuvenog terapeuta imati priliku da praktikuju vežbe joga disanja i nauče tehnike progresivne relaksacije u prirodi.Takođe će steći znanja iz anti-age i refleksoterapeutske masaže lica, kao i limfne drenaže lica kojom se oslobađa natečenosti i izraženih podočnjaka.
Polaznici programa “Pozdrav životnoj energiji” naučiće i tehnike refleksoterapije stopala kako bi masažom pomogli sebi i bližnjima.
Cena paketa je 300 evra po osobi za uslugu na bazi polupansiona uz neograničeno korišćenje Spa centra. U ovaj paket su uračunati i dve dubinske detoks masaže, kao i izlet gde će se tokom radionice vežbati, relaksirati i učiti tehnike disanja.
Svi gosti dobijaju na poklon sveću za masažu koja je zaštitni brend WAPF, kao i audio CD koji će im pomoći da nakon završetka druženja nastave sa opuštanjem kod kuće.
Cena ovog paketa u jednokrevetnoj sobi je 345 evra.

Ostavite komentar

Odgovorite

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
Laguna je objavila roman Mirjane Bobić Mojsilović „Azbuka mog života“,…