Lični razvoj

Pokrenite svoj ljubavni život uz Feng shui savete

Kako prizvati ljubav u svoj život? Kako naći pravu ljubav? Kako osvežiti odnose sa partnerom? Kako pustiti ljubav i strast u svoj život?

Ako smo nesrećno zaljubljeni, ako sumnjamo da nas partner vara, ako smo u potrazi za bračnim partnerom ili se već dugo dvoumimo, trenutak je da svoj emotivni život uzmemo u svoje ruke. I oni koji su zadovoljni svojim partnerskim odnosom, mogu uticati na njegovo očuvanje i možda obojiti praznik ljubavi nekom novom emocijom.

Koji je vaš ljubavni stil?

U zavisnosti od naših osećanja i potreba pojam ljubavi doživljavamo na različite načine. Za nekog je to nežnost, za nekog razumevanje i poštovanje, dok neki ljubav iskazuju isključivo kroz strast. Kako god, važno je da u svom životu imamo taj začin koji nesumnjivo zna da jača životnu energiju i može nas itekako pokrenuti.
Naš doživljaj ljubavi određuje naš ljubavni stil, a kada znamo koji je naš stil onda možemo menjati kvalitet emotivnih odnosa.  Feng shui je moćan alat u rukama onih koji znaju kako da ga koriste. I najmanje tajne, pravilno upotrebljene, mogu doneti vanredne rezultate.

Unesite harmoniju u ljubavni život

Pred vama je spisak ljubavnih stilova. Pokušajte da odredite koji od njih najviše odgovaraju vašim osećanjima i potrebama, a potom u navedenoj oblasti svog doma postavite simbol ljubavi kakvu priželjkujete u svom životu. Na primer, ukoliko želite stabilnu vezu postavite figure u paru, ukoliko želite da unesete strast postavite sliku koja ovo jasno prikazuje.
Afera (samo fizički odnos) – na istok postavite simbol seksualnosti (slika, figure, seksi veš)
Prepuštanje, patnja, agonija– ako imate utisak da ste u ljubavnom odnosu paćenici ili ljubav doživljavate kao agoniju na jugoistok postavite zajedničku fotografiju sa partnerom (ili sliku srećnog para)
Moć, dominacija, lična sloboda pre svega – postavite buket crvenog cveća u keramičkoj vazi na jugu doma
Pažnja i biti pažen – napravite aranžman od kamenčića na jugozapadu
Seks, strast, erotika, senzualnost – upalite uljanu lampu na zapadu doma
Prijateljstvo i ravnopravnost – na severozapadu postavite sliku koja prikazije simetriju ili par lepih konja
Romantika, misterija i zaljubljenost – postavite na severu doma skupocenu staklenu figuru, činiju ili neki drugi predmet od stakla ili kristala
Posesivnost, zapetljane emocije – na severoistoku raščistite gužvu, složite stvari, napravite red

dr Jelena Dejanovska

dr Jelena Dejanovska godinama je posvećena izučavanju prostora, energija i energetskom uređivanju prostora. Od 2004. godine bavi se dizajnom enterijera i usklađivanjem energija u prostoru u skladu sa Feng Šui principima.
Objedinjujući znanja o 3D prostoru, kretanju energija i njihovom delovanju, nastavila je svoje istraživanje i 2013. godine doktorirala na studijama digitalnih umetnosti na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, gde se bavila izučavanjem upravo ovih pojava. Trenutno radi kao naučnik – istraživač na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.
“Energetski trougao” naziv je Jeleninog doktorskog rada gde je uz pomoć digitalne animirane instalacije analiziran koncept i objašnjen metod harmonizacije energija u ljudskom organizmu. (https://fliiby.com/file/6m2k0e7x9bc). Rad je nastao kroz analizu koncepata raznih ezoteričnih učenja sa posebnom pažnjom posvećenom staroindijskom konceptu Kundalini Tantre.

 

Nema komentara

Ostavite komentar

Prethodni tekst

Da li ste žrtva manipulatora?

Sledeći tekst

Šta ako se roditeljima ne dopada tvoj partner?