BG online

Honey Slim sirup
News

Konkurs za filmske autore

PRILIKA ZA SVETSKU KARIJERU

Svi filmski autori, neafirmisani i afirmisani, imaju jedinstvenu priliku da se prijave na konkurs koji za cilj ima odabir do 10 domaćih filmova koji će biti predstavljeni renomiranoj holivudskoj distributerskoj kući Sinerdžetik. Autori čiji filmovi prođu selekciju Sinerdžetika imaće priliku da potpišu ugovor za svetsku distribuciju svojih filmova.
Konkurs raspisuje produkcijska kuća 888 Films iz Los Anđelesa, sa predstavništvom u Novom Sadu, a biće otvoren od 11. septembra do 15. decembra ove godine.
Pravo učešća imaju neafirmisani i afirmisani filmski autori čiji su filmovi do trenutka prijavljivanja imali bioskopsku distribuciju ili nastup na festivalu.
Filmove će birati stručni žiri predvođen Anom Renovicom, direktorkom kompanije 888 Films zahvaljujući čijem velikom zalaganju je i stvorena ovako značajna prilika za domaće autore.
Prijave na konkurs: 888 Films DOO, Ise Bajića 6/I/7, 21000 Novi Sad ili mejlom na adresu 888acquisition@gmail.com.
Potrebno je priložiti DVD snimak filma, odnosno link za preuzimanje, biografiju i filmografiju autora, podatke o učešću na festivalima i podatke o gledanosti u bioskopima.
Produkcijska kuća 888 Films ima sedišta u Novom Sadu i Los Anđelesu i već godinama se uspešno bavi filmskom produkcijom, a ovog leta postala je i jedina produkcijska u ovom delu Evrope koja se (u ime Sinerdžetika) bavi akvizicijom filmova za svetsku distribuciju. U narednom periodu, 888 Films će svoje delovanje proširiti na još 13 zemalja, ali će akcenat biti na pronalaženju talentovanih filmskih autora iz Srbije i iz regiona.

code here
Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
NE MOŽETE BITI SREĆNI ZAUVEK JER ĆE SREĆA ONDA IZGUBITI…