Recepti

Kolači iz Dr Oetker porodice

U nedostatku ideja ili vremena, Dr. Oetker smeše za kolače za svačiji ukus nude brzo rešenje. Možete iznenaditi prijatelje, mališane, nekog koga mnogo volite ili iznenadne goste fantastičnom poslasticom koja se brzo i lako sprema…dretker

Novih 13 ukusa slatke Dr.Oetker porodice predstavljeni su na druženju sa Nenadom Gladićem, voditeljem emisije „Gastronomad“.
Lepi Brka je tom prilikom prisutnima podelio male poslastičarske savete i predstavio prošireni Dr. Oetker asortiman smeša za kolače koji dokazuje da je za savršeni desert potrebno samo malo vremena i truda.
Čokoladnu rapsodiju čine: brownies, mini mafini, čokoladni i stracciatella kolačići, kao i čokoladni, stracciatella i mramorni oblak, dok je raj osvežavajućeg ukusa rezervisan za kremasti kolač od sira, kolač sa malinama i lešnikom, kolač sa višnjama, dunavske valove, ruski kolač i kolač sa sirom.dretker3
U nedostatku ideja ili vremena tu su Dr. Oetker smeše za kolače za svačiji ukus kako nijedan trenutak ne prođe bez omiljenog deserta.

Foto: Sonja Jovanović

Nema komentara

Ostavite komentar

Prethodni tekst

MomentUM - Zato Što je Dobro Biti Drugačiji

Sledeći tekst

Tajna uspeha “Kraljevih čardaka”