BG online

Honey Slim sirup
HOTELI

Hotel Čigota

IZBOR SAVREMENOG ČOVEKA

Nedaleko od centra Zlatibora, na uzvišenju iznad jezera,okružen šumom jela i borova,na idealnih 1000 m nadmorske visine nalazi se hotel Čigota koji rado posećuju i u njemu borave oni koji žele kvalitetan, zabavan, miran ali i aktivan odmor.Objekat raspolaže sa 360 ležajeva i 30 apartmana, 67 jednokrevetnih, 79 dvokrevetnih, 9 trokrevetnih soba, 2 četvorokrevetne sobe i adekvatnim restoranskim prostorom, koji čine: glavni restoran sa 370, ekskluzivni restoran Zlatiborsko nebo sa 150 i aperitiv bar sa 90 mesta.
Ovaj hotel sa dugom tradicijom pruža zanimljive mogućnosti za odmor, od boravka na sunčanoj terasi, do korišćenja wellness sadržaja hotela ili šetnje predivnim pejzažima Zlatibora.
Gostima su u Čigoti na raspolaganju savremeno i udobno nameštene sobe i apartmani, restorani, biblioteka, galerija, frizerski i kozmetički salon, kongresna sala, sportski tereni, teretana, fitnes sala, kao i kristalno čista voda poluolimpijskog zatvorenog bazena. Relaks centar opremljen je sa dve finske saune, parnim kupatilom sa aroma terapijom, dve hidro kade i solarijumom. Tokom glavne turističke sezone posebna pažnja posvećuje se organizovanju kulturnih dešavanja (književene večeri, pozorišne predstave, koncerti, izložbe slika…)

code here
Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
KAKO SE POSTAJE YOUTUBER Najpoznatiji srpski gejmer Bogdan Lalović Serbian…