HOTELI

Hotel Čigota

IZBOR SAVREMENOG ČOVEKA

Nedaleko od centra Zlatibora, na uzvišenju iznad jezera,okružen šumom jela i borova,na idealnih 1000 m nadmorske visine nalazi se hotel Čigota koji rado posećuju i u njemu borave oni koji žele kvalitetan, zabavan, miran ali i aktivan odmor.Objekat raspolaže sa 360 ležajeva i 30 apartmana, 67 jednokrevetnih, 79 dvokrevetnih, 9 trokrevetnih soba, 2 četvorokrevetne sobe i adekvatnim restoranskim prostorom, koji čine: glavni restoran sa 370, ekskluzivni restoran Zlatiborsko nebo sa 150 i aperitiv bar sa 90 mesta.
Ovaj hotel sa dugom tradicijom pruža zanimljive mogućnosti za odmor, od boravka na sunčanoj terasi, do korišćenja wellness sadržaja hotela ili šetnje predivnim pejzažima Zlatibora.
Gostima su u Čigoti na raspolaganju savremeno i udobno nameštene sobe i apartmani, restorani, biblioteka, galerija, frizerski i kozmetički salon, kongresna sala, sportski tereni, teretana, fitnes sala, kao i kristalno čista voda poluolimpijskog zatvorenog bazena. Relaks centar opremljen je sa dve finske saune, parnim kupatilom sa aroma terapijom, dve hidro kade i solarijumom. Tokom glavne turističke sezone posebna pažnja posvećuje se organizovanju kulturnih dešavanja (književene večeri, pozorišne predstave, koncerti, izložbe slika…)

Nema komentara

Ostavite komentar

Prethodni tekst

Bogdan Lalović Serbian

Sledeći tekst

Pogled ka svetlijoj strani života (Aleksandra Simić)