BG online

Honey Slim sirup
Estetika

Honey slim za savršen obim

MRŠAVLJENJE UZ PODRŠKU PRIRODE

Sirup za mršavljenje Honey slim koji se sastoji isključivo od prirodnih sastojaka, za kratko vreme je postao veoma tražen i popularan kako u Srbiji, tako i u okolnim zemljama. Kreirala ga je Maja Vrekić Stojanac i prvo ga testirala na sebi i članovima porodice, a nakon sjajnih rezultata i odobrenja Ministarstva zdravlja Republike Srbije ponudila ga i drugima. Jedna boca ovog sirupa traje mesec dana i košta 1000 din. Rezultati korisnika Honey slim-a su od 2 do 13 izgubljenih kilograma za mesec dana.
Sve je počelo pre više od dve godine kad je Maja donela na svet dečaka Luku i nakon porođaja nije mogla da se oslobodi petnaestak kilograma koji su došli sa trudnoćom. Ne krije da ju je ta činjenica mnogo opterećivala, pa je krenula u potragu za formulom koja će joj pomoći da vrati devojačku liniju.
-Mnogo sam u to vreme istraživala po internetu i knjigama. Ušla sam u ovu priču kao neko ko je isključivo opredeljen za prirodne sastojke i neko ko ne bi koristio veštačke dodatke ishrani, suplemente i slično- priča Maja. – Budući da sam se posvetila ovom istraživanju i sama sam došla do neke svoje biljne kombinacije uz pomoć tehnologa kojeg sam uključila u proces kreiranja napitka za mršavljenje. Zajedno smo dorađivali formulu, a ja sam u hodu isprobavala i testirala sirup na sebi. Kilogrami su počeli da odlaze.
Za to vreme Maja se hranila uobičajeno, pa je uz umerenu ishranu koju su činili obilan doručak, meso i povrće za ručak i laganu večeru uz Honey slim svih petnaest kilograma viška vremenom nestalo.
-Nikad nisam preskakala obroke, jela sam uvek u približno isto vreme, redovno pila sirup- priseća se Maja koja je po obrazovanju učiteljica. Kaže da nije pristalica dijeta, da je ovo vrlo zdrav način mršavljenja, a njen sirup sjajna podrška celom organizmu da pokrene najvažniji točak u ovom procesu- metabolizam.
-Devet meseci smo suprug i ja testirali sirup na sebi, pa bih u to vreme ako primetimo da je pražnjenje creva bilo češće smanjivala količinu semena lana. I naši roditelji i članovi porodice su nam govorili svoje utiske, tako da smo u tom procesu kreiranja sirupa uvek imali informacije “korisnika”- priseća se Maja. – Nakon što je sirup prošao osnovno mikrobiolosko ispitivanje, zatim dobio odobrenje Farmaceutskog fakulteta iz Novog Sada i dozvolu Ministarstva zdravlja Republike Srbije i prošao najrigoroznije kontrole, pušten je u prodaju.
Cena ovog sirupa je izuzetno pristupačna i Maja kaže da je izuzetno vodila računa o tome da svako sebi može da ga priušti.
-Honey slim se pije dva puta dnevno, po jedna supena kašika ujutro i uveče, pola sata pre obroka uz čašu od 2dl tople vode, na prazan želudac. I ko ne večera treba da odredi sebi satnicu kad će popiti sirup i da gleda da to bude uvek u isto vreme kako bi navikli organizam. Efekti koje sirup prvo pokazuje je izbacivanje suvišne vode iz organizma i smanjenje nadutosti, kao i češće pražnjenje creva- objašnjava Maja.
Tokom ove dve godine Maja i njen tim prate brojne korisnike i njihove rezultate. Raduju se svakom njihovom izgubljenom kilogramu i kažu da pravila o tome koliko će neko smršati za mesec dana jednostavno nema.
-Najčešće pitanje je koliko kilograma može da se izgubi za mesec dana, a naša istraživanja kažu da taj broj ide od 2 do 13kg na mesečnom nivou. Svako je individua za sebe. Pratili smo i po 1000 korisnika i njihove rezultate, a najponosniji smo na Milicu Stević iz Bora, devojku koja je za 9 meseci smršala 57 kg. Ona je tokom prvog meseca skinula 13 kg. Sve vreme je bila pod lekarskim nadzorom i tokom mršavljenja je nestao problem koji je imala sa disbalansom hormona. Do tad nije imala menstruaciju dve godine. Žene nam pre poručivanja sirupa često napišu svoju istoriju bolesti i navedu lekove koje piju s pitanjem da li smeju da koriste Honey slim. Budući da biljke nekad umeju da umanje dejstvo nekih lekova, navedem im sastav sirupa i posavetujem da prvo pitaju svog odabranog lekara koji će ih najbolje posavetovati. Muškarci nam često kažu da sirup piju odoka i samo “navrnu” flašu. U principu im se ne može ništa strašno desi ti ako popiju više sirupa, ali po onome što je prepisao Farmaceutski fakultet preporučena dnevna doza je 12 ml na dan podeljena na dve kašike.
Maja kaže da se korisnici ovog sirupa ne žale na jo- jo efekat jer oni ne drže dijetu već se pridržavaju balansirane ishrane i redovno konzumiraju Honey slim.
-Bolje je kilograme postepeno gubiti nego naglo. Ima onih koji se nakon nekog vremena vrate sirupu i kažu da to ne rade kao bi smršali već se nekako lakše osećaju kad ga piju, pa su to uveli kao neku svoju zdravu naviku. Ono što svim korisnicima savetujem je da povedu računa o unosu ugljenih hidrata,ograniče njihov unos, piju sirup i rezultati neće izostati.
Čarobnu formulu ovog sirupa čini savršen balans isključivo prirodnih sastojaka: meda, cimeta, lana i zelenog čaja.

B. Gajić
Foto: Dario Konstantinović/ DAK Foto

Sirup HONEY SLIM možete poručiti putem telefona: 0611429265, facebook strane: www.facebook.com/honeyslimzamrsavljenje ili web sajta: honey-slim.com

 

Honey Slim sirup

code here
Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
NAUČITE DA PRIHVATITE TEŠKE EMOCIJE I NOSITE IH SA SOBOM…