BG online

Honey Slim sirup
ZDRAVLJE

Honey balm, honey slim i antistres čaj

NEKA PRIRODA BRINE O VAŠOJ LEPOTI, ZDRAVLJU I BALANSU

HONEYSLIM je sirup za mršavljenje koji je u potpunosti prirodan proizvod na bazi lanenog semena, meda, cimeta i zelenog čaja, dok je HONEY BALM balzam na bazi meda čiji su sastojci pčelinji vosak, maslinovo ulje, limunovo ulje i ulje anisa. ANTISTRES ČAJ se sastoji od odabranih lekovitih trava i namenjen je savremenom čoveku koji je usled brzine života i brojnih obaveza često pod stresom. Svi ovi proizvodi su deo HONEY porodice i porodične firme Luka ln sa sedištem u Inđiji.
-HONEY BALM se do sad sjajno pokazao kod uklanjanje strija, ožiljaka, psorijaze, promena na koži, a može se koristiti i za negu. Sasvim je prirodan i od kad se pojavio u prodaji omiljen je među našim korisnicima koji kažu i da pomaže najmlađima kod prehlade kad ih balzam namažu na grudi- kaže Maja Vrekić Stojanac kreatorka biljnih formula koje nose potpis Honey slim i Honey balm i dodaje da svaki  proizvod firme Luka ln ima odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
HONEY SLIM je nastao prirodno dobijenom miksturom meda, mlevenog semena lana, cimeta i lista zelenog čaja i poseduje deklaraciju  Farmaceutskog fakulteta u Novom Sadu koji je ovaj sirup svrstao u grupu dijetetskih suplemenata. Korišćenje Honey Slima odobreno je i od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
ANTISTRES ČAJ sadrži kombinaciju matičnjaka, lavande, sladića i valerijane.
-Ovaj čaj deluje opuštajuće na mišiće i nervni sistem i preporučujemo ga onima koji su pod stresom ili su anksiozni. Nakon korišćenja čaja mogu da funkcionišu normalno, on ih neće uspavati već samo opustiti. Naša preporuka je da kad se uveče istuširate i završite dan, napunite baterije uz ovaj divan biljni čaj- kaže Maja Vrekić Stojanac.

Svi ovi proizvodi mogu da se poruče putem telefona: 0611429265, facebook strane: www.facebook.com/honeyslimzamrsavljenje , instagrama: www.instagram.com/sirupzamrsavljenje/ ili web sajta: honey-slim.com

 

Honey Slim sirup

 

Honey slim za savršen obim

code here
Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
SMEH DO SUZA „Audicija“ je kultna predstava nastala u decembru…