BG online

Honey Slim sirup
Estetika

Hijauronski gel u antiejdžing tretmanima

PRIRODAN IZGLED KAO IMPERATIV (dr Ioanna Batsialou)

Profesor doktor fizikalne medicine i mezoterapije Ioanna Batsialou bavi se estetskom konzervativnom (neoperativnom) medicinom, antiejdžing medicinom i mezoterapijom. Značajno je doprinela razvoju ovih intervencija o čemu govore sjajni rezultati koje je dr Ioanna postigla sa pacijentima u svojoj petnaestogodišnjoj praksi, kako u Srbiji, tako i u drugim evropskim zemljama (Grčka, Italija, Švajcarska, Rusija i druge zemlje u regionu).joana
Dr Ioanna ima veliki broj pacijenata koji joj se, zadovoljni dugotrajnim efektima u zatezanju lica i popunjavanju bora, sa ogromnim poverenjem već godinama prepuštaju.
– Osobe koje dolaze kod nas teže da zadrže svoj prirodan izgled i nenaglašeno uspore starenje, da se i u ozbiljnim godinama osećaju zadovoljno i sveže, što je i naša preporuka. Moji klijenti su i ljudi koj se bave poslovima koji zahtevaju neprekidnu mimiku, kao što su voditelji, glumci itd. Ulepšavanje ne treba da bude odraz privremenog trenda, već odraz kulture. A sada je to pristupačno i dostpuno svima.

 

code here
Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Psihologija, saveti nutricioniste, životne priče, zdravlje, ljubavne dileme, hedonizam, tehnike samopomoći, recepti... i još mnogo tema koje interesuju savremenog čoveka.
Unapredite kvalitet života uz BGonline.
Svaki dan nosi sa sobom nove izazove i priliku da nešto promenimo i .... pobedimo.
BGonline-za život sa stilom.

Copyright © BGonline 2017, All Rights Reserved.

Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
PAMETNE STRATEGIJE VODE KA USPEHU (Iskustvo nakon završene obuke za…